| alondrakiss a întrebat:

Ca pensionar poți avea încă două joburi? Sa lucrezi consilier plus un job care necesită sa te plimbi zi de zi?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce sa se plimbe? Să facă trotuarul?

| Violleta2022 a răspuns:

@ anonim 3248

"acum o oră | anonim3248 a răspuns:
Acum depinde ce înseamnă pentru tine PENSIONAR.
Dacă te referi la cei de la 65 de ani - ăia deja se sprijină de gardul cimitirului.
Pentru mine PENSIONAR înseamnă cei de la 45 de ani."

Cati anisori ai anonim3248?
Pari a avea vreo 12-13 anisori, daca pentru tine aia de 45 sunt deja "pensionari", iar cei de peste 65 sprijina gardul cimitirului.

Dupa verva cu care povestesti pe aici, parintii tai probabil sunt deja la pensie, iar bunicii tai deja cu un picior in groapa, sau rezemati de gardul ala din cimitir, asa-i?

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa va arat cat de smecher se pretinde userul: anonim 3248 care dupa ce a jignit, si-a sters postarile.
Eu le-am salvat, sa vada tot forumul:

https://imgur.com/a/s8f3Cqt

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți avea încă câte vrei.

| dullcat a răspuns:

Da, poti.Depinde de tine cat te tine energia.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma gandesc ca sunt destule persoane iesite la pensie care cauta un serviciu care sa ii rotunjeasca veniturile si care sa nu ii afecteze pensia!

| Fatamuntilor a răspuns:

Acum 55 minute | anonim3248 a răspuns:

Acum depinde ce înseamnă pentru tine PENSIONAR.

Dacă te referi la cei de la 65 de ani - ăia deja se sprijină de gardul cimitirului.

Pentru mine PENSIONAR înseamnă cei de la 45 de ani.

Foarte tare asta! Deci dupa domnul anonim cei trecuti de 65 de ani sunt deja expirati(sprijina gardul cimitirului)
Spune-i ca situatia poate sta si invers.Am vazut destule persoane tinere, de pana 45 de ani, sprinind gardul la piata, tocand frunze la caini, sau frecand menta, in timp de cei 65+, fiind foarte activi.

| Yuoia a răspuns:

Consilier, nu e munca.
Si ce inseamna sa te plimbi zi de zi? Plimbi nepotul si esti platit?
Daca faci fata, poti sa ai si 2 joburi. Dar ce mentionezi tu, nu e munca.

| Yuoia a răspuns:

50 de ani si nu muncesti? Ciudat orice ai zice.
Am vecini fosti militari si care merg la lucru in civilie. Ca sa nu stea degeaba acasa, nu ca nu le-ar ajunge pensioara.

| Yuoia a răspuns:

Si de ce nu-l ocupi tu? Esti inca tanar. Sau poate esti incompetent? Atat de mic, precum spuneam.

| Yuoia a răspuns:

Ya, ya, ya! Acum cand sefii spun ca stau 10 la usa sa-ti ia locul.
Acum, sincer, la modul cum raspunzi pe aici, nu mi se pare ca ai o inteligenta si o pregatire unicat.

| anonim3248 a răspuns (pentru Yuoia):

Să muncească alții.

| cfrtobias a răspuns:

Daca esti pensionar stai pensionar! altfel taiat pensia si la lucru!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cfrtobias):

Nu boss, aberezi. Unii chiar merita SI pensia aia. Sa zicem ca lucrez la smurd/interventii antitero sau mai stiu eu ce chestii de astea unde esti 24/24, 7/7 in priza. La 45 ma pensionez, nu sunt praf fizic sau psihic, si chiar imi merit pensia aia. Apoi ma fac tester software. Gradinar. Frizer de pisici. Nu conteaza ce. De ce nu as primi si pensia? Ca multi infecti se pensioneaza la 45 dupa ce freaca buha 25 de ani, asta e alta poveste.

| cfrtobias a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sa taie pensia atunci si sa ia salariu! ar trebui toti sefii sa ia pensie + salariu nu?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cfrtobias):

Ce amalgam faci tu aici? Uite, stiu personal un caz - omul a lucrat in armata. Fost prin strainatate in misiuni, bazat, profesionist, s-a pensionat pe la 45-50. Conform legii. Nu sta pe pensie si parazit in vreun birou la stat, ci a facut DIN BANII LUI cursuri de testare software si e tester. Probabil pana ajunge sa se pensioneze de tot o sa ajunga si programator. Lasa-l sa ia pensie, macar de-ar fi mai multi ca el. Eu le-as permite sa ia pensie insa sa nu mai lucreze nici la stat, nici la firme care au statul client direct sau indirect.

| anonim3248 a răspuns:

Un pensionar poate să lucreze.

| Yuoia a răspuns (pentru anonim3248):

Hai, bati campii! Cum s-a pensionat la 47 de ani?
Si daca el "a fost atat de mare", tu de ce esti atat de mic incat ai timp sa stai toata ziua pe aici?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Yuoia):

Exista pensionari de boala!

| Yuoia a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Stiu. Dar nu cred ca la aia se refera.

Întrebări similare