@Abh- sa-ti spun o vorba, cand omul e la pamant, nu-i mai dai si tu cu sabia in inima. Lasa-i pe petrecareti in pace, acum sunt in doliu. Si sunt frustrati, c-au fost fraudate alegerile. E ultimul lor strigat din mlastina.
Sa dau un overview pe intrebarile de aseara? Cred ca m-as prapadi de ras. Dar la ce rost? Sa ne pretindem la jocul lor pueril si copilaresc?
Lasa-i sa vorbeasca. Atat mai pot. Nici impreuna n-au invins. Lumea inca mai gandeste in tara asta. Si sunt mandru de asta.
Foarte interesant, asta find doar un exemplu din sutele de pers care fac magariile astea pe fata.
@Flav
Dat fiind ca basescu si geoana au ajuns in turul 2, nu inteleg cum ai concluzionat ca lumea inca mai gandeste in romania. Eu am dubii, chiar foarte mari. Si ma mira entuziasmul asta legat de basescu. Parca ar fi Mesia.
CTP a spus bine ca lumea a votat ori de frica, ori de ura. Frica de instabilitate politica (cei cu geoana) si ura fata de moguli si parlamentari (cei cu basescu). Mai este o categorie, reprezentata de fanatici, pe care eu sincer ii desconsider. Chiar nu ai motive sa fii fanatic. Nu cu politicieni ca astia.
Brotacelu corect asa si este, ar trebui sa fie si un alt licnk cu veniturile lui Base' si dupa aia sa tragem linie
@liviu00- nu e fanatic nimeni. Eu am dorit sa nu iasa PSD-ul la guvernare, atat tot. Dintr-o cireada, romanii au fost nevoit sa aleaga 2 vite in final. Consider c-a iesit vita cea mai pasnica. Imi poti da tu exemple de alte 2 vite din aceasta cireada?
cristacheceliute întreabă:
emanuellex întreabă: