| 阿林 a întrebat:

Cand credeti ca Romania va recunoaste parteneriatele civile intre persoane de acelasi gen?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu cred ca da. Este o tendinta generala ( pe care eu n-o aprob) careia Romania nu i se poate opune. Parteneriatul civil este, insa, benefic in reltiile dintre un barbat si o femeie pentru ca nu presupune neparat o relatie homosexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodată! Schimbă țara!

| AlexCristi97 a răspuns:

Tinand cont ca avem o coalitie pentru familie si se planuieste interzicerea avortului, nu prea curand.

| FashionKitty a răspuns:

Cel mai probabil romanii nu sunt deloc deschisi la o asemenea idee, mai ales ca suntem o tara crestina...Desi personal as fi total de acord.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru FashionKitty):

Teoretic suntem o tara laica.

| FashionKitty a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Nu zic nu, dar eu ma refeream la mentalitate...Sau am stat prea mult printre pocaiti laughing Dar in orasul meu a fost recent un "mars pentru familie" in care dezaprobau avortul si homosexualitatea, uau -_-

| xCeline a răspuns:

Foarte curand deoarece au de gand sa adopte legea aia cu parteneriatul civil daca nu ma insel. adica in fata notarului poti oficializa un concubinaj, mai precis treaba cu bunurile, bunurile dobandite din momentul in care s-a incheiat parteneriatul vor fi comune. Practic sunt aceleasi "beneficii" ca ale casatoriei doar ca treaba se face la notar si nu exista restrictii in privinta partenerilor, pot fi de acelasi sex sau nu. happy