| Anonimul674 a întrebat:

Cand credeti ca va veni urmatorul razboi mondial?
Nu vreau link-uri.
Daca aveti vreo idee spuneti si un argument care sa sustina ideea!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu suntem departe, depinde ce ganduri are Rusia

| sublime89 a răspuns:

Eu sper ca nu va mai veni niciodata, dar daca e sa vina, atunci probabil acest secol va avea loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca pana in 2035 va mai fi o conflagratie puternica, nu stiu daca neaparat mondiala, dar cu destui participanti. De data asta Rusia va fi vinovata pentru producerea lui, este tara cu cele mai mari si expuse tendinte expansioniste. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand nu se va stii niciodata, doar cu putin inainte. Gen la religia cu apocalipsa lor, va fi odata si odata dar nici dracu nu stie cand.
Intodeuna m.am gandit, ce rau e ca s-a inventat bomba atomica si nucleara, dar pe de alta parte e bine, ca asa din 45 pana acum nu a mai fost razboi mondial. Daca nu s.-ar fi inventat cred ca ar mai fi fost 2. Pana la urma la aia la putere de ce nu le.ar placea un razboi, tot ce tine de arme se vinde ca painea calda, oamenii mor (asa dupa cum zic ei, sunteam prea multi), teriitoriile se expand etc. Multimita chestiilor alora in submarine, nu ne mananca viermii acum. Oricum, Einstein zicea jumtate de adevar, daca va fi al 3 razboi, un al 4 zic eu ca nu va mai fi, ca vom crapa toti.

Întrebări similare