Trecerea la euro nu va insemna salari mai mari din contra preturi mai mari si salari tot ca in prezent, euro nu va creste cam asta e maximul, cat platesti pe luna? garsoniera?
Avand in vedere instabilitatea financiara creata de guvern nu va mai scadea probabil ceva ani pana cand nu va exista o constanta in legile economice.
Cat despre chirie, fata de anul trecut, daca plateai 400euro s-a majorat cu fix 39 ron. Sa fin seriosi, nu e chiar excesiv de mult incat sa nu mai poti plati.
Si daca plateai o chirie de 300 euro cresterea fara de anul trecut din februarie e de doar 27 ron.
Când trece Mugur Isărescu la pensie ( cerință preliminară).
Când se termină cu comunismul latent din România ( cerință de bază).
Când își dă seama UE că noi îi fentăm copios iar din cauza asta, ei nu ne pot integra (exploata) așa cum trebuie și o să ne impună.
(cerință operativă).
În acel moment pensia mea nu va mai valora nici cât un cui de sicriu în Euro, așa că din acel moment o să aștept cu interes cel de-al 15-lea Congres al PCR, condus de Ion Ilici Iliescu. Condus din Purgatoriu, care va fi Noul Briuksel, of course.
Motivele inventate de tine nu sunt cerinte de aderare la zona euro
Abia atunci o sa se vada cat de saraci suntem. Eu zis sa nu te entuziasmezi asa
Eu am răspuns la întrebarea - când-.
Acele cerințe nu sunt oficiale.
Dar tot analizând eu ce se întâmplă, de când noi tot ne facem că vrem să (nu) aderăm eu le-am găsit pe astea.
Nu ai observat că am făcut bășcălie?
Spune ca vrei sa atragi atentia asupra politicilor proaste care au dus la scaderea valorii leului, dar nu imi spune ca nu poti sa-ti platesti chiria pentru 10 bani la euro, in plus. Cand ti-ai calculat cheltuielile fixe, nu ai lasat o marja de 10 bani la euro?
Pana in mai sunt sanse mici sa scada deoarece avem o instabilitate financiara mare.