Pai eu cred ca e mai bine de dimineata deoarece mintea este mai odihnita si pricepi mult mai repede lectiile. Funda?
Bună.
Întotdeauna mi-a plăcut să merg la şcoală dimineaţa. După amiază era o adevărată corvoadă!
Pa, pa.
Dimineata. Daca merg dupa masa, nu mai am deloc timp de altceva. Mai ales acum ca e ziua mai scurta.
Pai eu fac ore de dupa amiaza, dar acum ca-i greva nu mai fac ore deloc , de fapt pana maine .
Oricum eu sunt in clasa a 7-a, deci nu mai am mult si trec la liceu .
De fapt mai am mult si bine de asteptat .
Eu fac ore dupa-amiaza, dar as prefera sa fac dimineata. Daca am face ore dimineata, am folosi timpul mai bine.Pana plecam la scoala, la 12, nu prea mai reusim sa facem nimic.Asa, in timpul ala puteam face 4 ore de curs deja.In plus, trezitul de dimineata pentru mine nu este o problema.
O seara frumoasa!
Ruxandra
Dimineata...ca sa am dupamiaza libera sa ies in oras si da imi fc teme :d
La 8 dimineata pentru ca esti mul mai odihnit, daca nu stai pana la 3 noaptea in picioare
Dimneata... acum sunt a 8-a si sincer imi lipseste vremea cand intram dimineata. Sigur, e partea cu trezitul de dimineata, dar candintri dupa-masa ti se duce ziua.Nu poti sa faci nimic. Asa iesi la 2 si ai ziua libera, poti face mai multe
Prefer sa fac dimineata de la 8 la 2, nu de la 7:30 la 1:30 cum fac eu... off
ce n-as da sa mai dorm putin dimineata
nici dupa-masa nu e rau (timp de 2 ani am inceput orele la 1:30 si am terminat la 6:30, respectiv 7:30, deci pot spune ca am experienta) dar parca nu ai la fel de mult timp ca atunci cand inveti dimineata, + ca seara nu mai ai timp sa iesi cu prietenii [ cand sosesti de la scoala esti rupt, nu mai ai chef de nimic ...si dimineata ai teme de facut...]
Clar dimineata, dar am o mare problema cu somnul la ora aia conteaza si 1 minut, enorm chiar) dar ma gandesc ca vin foarte de vreme acasa:d daca asi fi dupa-masa m-as trezii la 11 probabil si a-s pleca direct la scoala )