Ce ma faci sa rad...
E bine sa iti asterni de acum batranetea.
Cum iti asterni asa dormi.
Poti incheia un contract de intretinere, pretul fiind tocmai costul intretinerii pana la deces si inmormantarea. In acest contract tu ai dreptul sa locuiesti in apartament pana la deces.
Daca vrei la azil atunci mai bine vinzi apartamentul si o sa ai o suma de bani pe care s-o folosesti pentru plata azilului si ceva bani de buzunar.
P.S. Ce te grabesti asa, esti inca foarte tanar!
Bună.
Va fi mai mult decât de acceptare!
Mai ai speranță să ajungi "tataie", la ce stres cotidian este?
Pa, pa.
Ma cunosti binisor miss, aproape zilnic ma gandesc la asta dar am auzit de la cineva ca si-a dat casa pentru un loc in azil si l-a cazat intr-o camera cu conditii stas si mancare buna. Bye.
Bună.
Privește partea plină a paharului dar de sus, nu din laterală.
Vine și soarele pe strada ta, speranța moare ultima.
Lasă azilul, speră în clipa când vei cunoaște femeia de care să fii fericit și îngrijit, un copil trebuie să fie și el pe lângă voi.
Numai bine.
Pa, pa.
In zadar acum nu mai e asa bine si sa zici ca o sa fie vremuri mai bune, totul e inutil si trist referitor la relatii.
Bună.
Nu mai fi așa pesimist, la 21 de ani ți-ai pierdut toată speranța!
Da ce bre, ești nebătut sau "neîncălecat" de vezi totul în negru?
Sunt alții mult mai înaintați în vârstă, șoferi de tir și tot și-au găsit jumătatea.
Și acum să ne fie vorba între noi, pe ele cine Doamne iartă-mă cale ferată le fac? Nu bărbații?
O zi bună și drum bun, șoferaș (să nu uiți semnalizarea plecării de pe loc!).
Pa, pa.
Da se poate cu pensia si cu apartamentul pe care il ai. Dar de ce te gandesti la azil, poate ca o sa ai o familie, copii si nu o sa fie cazul.
Mai ai o gramada de timp pana atunci, conditiile se vor schimba foarte mult, o sa vezi la momentul cu pricina. Cine stie daca vor mai fi azile sau daca vom mai avea case proprietate... Sa fii sanatos si fericit, cauta o fata serioasa si traiti frumos, nu mai gandi asa de la 18 de ani!
Hai lasa, nu mai fi asa de suparat si nu jigni toate femeile, chiar nu sunt toate niste prapadite, mai sunt si femei cumsecade pe lumea asta O sa gasesti ceea ce-ti trebuie la momentul potrivit, nu trebuie sa cauti tu in mod special ceva. Si soferi sunt atatia in lumea asta, toti au familie, nu este deloc imposibil. Sanatos sa fii, nu mai fi asa de incrancenat cu "nu" in brate, oricum ti se intampla ceea ce trebuie sa se intample Ai terminat cu examenele, gata?
Nu e mai bine sa vinzi apartamentul si cu banii primiti iti asiguri un trai la azil, atat timp cat iti ajung acei banuti?
Si eu sunt ferm convins ca o sa mor tarziu, dar nici gand de azil. Eu ma gandesc la o fetita de vreo 20 de ani sa ma ingrijeasca la batranete Macar sa mor privind ceva frumos
Nu cred ca se referea la fetita proprie (aka "copilul lui") - saluttraim, corecteaza-ma daca gresesc. Spetsnaz, daca nu esti tantalau, ar trebui sa poti avea grija de tine pina dai coltul. Nimic nu te opreste sa ai grija de tine astfel incit sa nu ajungi o leguma. Treaba asta cu ingrijitul la batrinete e un mit bagat in subconstientul colectiv.
Cu siguranta ar accepta deoarece pensionar vei fi pe la 60 si ceva iar speranta de viata e destul de mica la noi. Iarasi cred ca o sa se uite la tine si o sa astepte sa te vada"dus" pentru a pune mana pe apartament.
Pai eu zic ca e mult mai bine sa-ti vinzi apartamentul, dar daca tot intri in azil poti sa il lasi fara sa -l vinzi. Daca ai copii sau alte rude mai bine il lasi lor, altfel faci o risipa, mai bine il dai cuiva drag daca tot il dai gratis.
Gandeste-te bine inaitne sa faci o greseala care ar putea ajuta pe-o ruda deata.
O zi buna!
Eu ti-as sugera altceva.Decat sa dai "statului" apartamentul ala, mai bine iti angajezi o ingrijitoate care sa ii lasi mostenire apartamentul. Multa lume face asa si eu cunosc persoane care fac lucrul asta.Ingrijesc varsnici pentru casa.
Cel mai indicat ar fi sa nu te gandesti de acum la asa ceva, esti tanar traieste-ti viata, si abia atunci cand o sa ai un nivel avansat de gandire, vei sti ce sa faci mult noroc!
Salut.Sunt sigur ca vei gasi dar oare este bine? Nici unu nu stim cat traim si asta ar fi o problema.Din prisma patronul/a una este 10, 15 ani alta 20, 25.Sa nu regreti alegerea facuta.Conditiile decente sunt schimbatoare, duta timpuri si oameni.