In Romania se discuta sa se introduca euro cam dupa 5 ani de la intrarea in UE dar cred ca se va prelungi cu mult asta...
Destul de tarziu, cind nivelurile de trai vor ajunge aproape la fel. Mai precis cred ca niciodata
Hmmmmm eu nu prea cred in realizarea asta cred ca undeva prin 2087am observat ca oamenii nu-s in stare de asta ei se lupta mai mult pentru petrol si pamant decat pentru o viata mai buna...in plus fiecare tara cu limba ei si e mai greu sa folosim toti aceeasi moneda
In tarile civilizate (europa, us, australia / nz, america de sud, cateva tari din orient si asia) cel mult in 20-30 ani.
Va fi mai greu cu tarile subdezvoltate din Africa.
Probabil in 100 de ani va exista o un singur guvern mondial, fara granite.
Probabil ca vorbesti despre tarile care sunt in UE... pai nu prea cred ca va fi posibil... uite noi ne dorim dar englezii care sunt in UE din primul val nici nu vor sa auda de asta. Lira sterlina e doar mandria lor.
Niciodata. Asta pentru ca americanii nu vor accepta o alta moneda, in locul dolarului. Probabil ca nici rusii, chinezii, sau japonezii. Totul ar trebui sa aiba o motivatie extrem de serioasa, fundamentata stiintific. Oricum, interesanta intrebarea. Felicitari!
Nu o sa vedem asa ceva niciodata, de geaba ne amagim cu lucrurile bune, asa ceva se intampla doar in povesti, sau in trecut cand toti de pe planeta faceam schimbul in natura, ia gaina, da-mi kilu de mere