Calin georgescu este complet delulu. Oamenii l-au votat efectiv de scarba celorlalti candidati. Oricum calin georgescu nu are nici o sansa sa castige, nu sunt romanii chiar asa de prosti. Însa din pacate tot o marioneta psd/ pnl va castiga, gen lasconi. Lasconi saraca este complet rupta de realitate aproape la fel de rau ca georgescu, este o miloaga si o sluga. Romania nu poate fii indepententa nici militar nici financiar cum bate campii kremnilescu. Polonia isi permite sa faca figuri cu ue si nato pentru ca au cea mai puternica armata din europa. Ca idee au cele mai performante tancuri, au schimbat pusca de asalt din 90 pana acum de 2 ori si au si f22 raptor cumparate noi noute. In timp ce Romania inca se bazeaza pe vechile T 72, batranul khalalasnicov si avioane f16 la mana a doua. Roamnia din pacate este dependenta de protectia nato si este atat de corupta incat este dependenta de bocancul ue.
Candidatura ii poate fi interzisa doar dupa ce o va depune si se poate depune cu cateva zile inainte si pana la 15 martie. Deocamdata nu s-a depus si nu se poate depune nici o candidatura.
Inca nu a candidat. Ca nu au inceput inscrierile. Vorbeste si el ca toti ceilalti posibili candidati. Pana se va alege un presedinte, toti vorbesc. Problema e presa care vorbeste mult despre el.
Ai facut o afirmatie foarte corecta! Guvernul polonez a investit masiv in toate ramurile industriei in timp ce guvernul romaniei au investit doar in propriile buzunare si interese. Eu sincer nu vad vreun candidat care sa merite sa devina presedinte in Romania. Numai borfasi si fosti securisti si mafioti candideaza.
Ce va mai place placa asta cu România e praf. Știi că am fost cel mai mare exportator de cereale în 2024 din UE? Cu agricultura ăia pârloagă am fost cei mai mari...