| George_Gheorghiu_1996 a întrebat:

"Candidaţii la obţinerea unui permis de conducere din categoria AM, care fac dovada absolvirii anterior datei de 19 ianuarie 2013 a cursului de legislaţie rutieră specific conducerii mopedelor pe drumurile publice în cadrul unei unităţi autorizate, se pot prezenta la examen fără să mai facă dovada absolvirii unei şcoli de şoferi", a comunicat ieri MAI.
Potrivit acestuia, la susţinerea probei practice în traseu pentru categoriile A1, A2 şi A, candidatul va conduce însoţit, pe acelaşi vehicul, de un instructor din cadrul unităţii autorizate. "Examinatorul supraveghează candidatul dintr-un autovehicul aparţinând unităţii autorizate şi condus de un angajat din cadrul acesteia, iar comunicarea dintre examinator şi candidat se realizează prin intermediul mijloacelor tehnice de radiocomunicaţii", se arată în comunicat.

DECI : Eu am "atstatul" sau cursul inainte de 19. ian 2013... eu tot trebuie sa dau sala? sau dau direct traseul? Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu am dat, dar sunt jurist. Ti-am spus ca nu am vazut inca prevederea legala in acest sens, dar cred ca se va face, avand in vedere comunicatul MAI.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca este asa (desi n-am vazut o modificare legala) nu mai trebuie sa examenul teoretic (sala) ci doar examenul practic, pentru categoria AM acesta se da doar in poligon.

| George_Gheorghiu_1996 explică (pentru Ioandelasal):

Ai prieteni care au dat deaja? sau mai exact de unde stiithinking ca vad pest tot pareri si si multumesc!

| Ioandelasal a răspuns (pentru George_Gheorghiu_1996):

Nu am dat, dar sunt jurist. Ti-am spus ca nu am vazut inca prevederea legala in acest sens, dar cred ca se va face, avand in vedere comunicatul MAI.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dai ambele, dar nu mai e nevoie sa prezinti adeverinta care sa ateste ca ai facut curs de legislatie-prezinti atestatul pe care il ai.

| George_Gheorghiu_1996 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Multumesc happy pentru ajutor app. Dar trebuie platit cevathinking

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru George_Gheorghiu_1996):

Nu stiu inca daca vizita medicala se face ca la A\B, dar exista o taxa de examen de 6 lei, permisul 68 lei si 2 foto pentru completarea unei fise, care ramane la politie.Mai e o taxa si pentru cazier.

| claudyuRS50 a răspuns:

Daca ai,, atestat,, trebuie sa dai doar poligonul din cate am inteles eu. nu stiu sigur.dar sigur iti trebuie fisa medicala si psihologica:d