Nu am dat, dar sunt jurist. Ti-am spus ca nu am vazut inca prevederea legala in acest sens, dar cred ca se va face, avand in vedere comunicatul MAI.
Daca este asa (desi n-am vazut o modificare legala) nu mai trebuie sa examenul teoretic (sala) ci doar examenul practic, pentru categoria AM acesta se da doar in poligon.
Ai prieteni care au dat deaja? sau mai exact de unde stii ca vad pest tot pareri si si multumesc!
Nu am dat, dar sunt jurist. Ti-am spus ca nu am vazut inca prevederea legala in acest sens, dar cred ca se va face, avand in vedere comunicatul MAI.
Dai ambele, dar nu mai e nevoie sa prezinti adeverinta care sa ateste ca ai facut curs de legislatie-prezinti atestatul pe care il ai.
Multumesc pentru ajutor app. Dar trebuie platit ceva
Nu stiu inca daca vizita medicala se face ca la A\B, dar exista o taxa de examen de 6 lei, permisul 68 lei si 2 foto pentru completarea unei fise, care ramane la politie.Mai e o taxa si pentru cazier.
Daca ai,, atestat,, trebuie sa dai doar poligonul din cate am inteles eu. nu stiu sigur.dar sigur iti trebuie fisa medicala si psihologica:d