anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

CAPITAL- Avertisment: Câteva zile până la un colaps al sistemului bancar JURNALUL NAŢIONAL- Băncile centrale nu mai au încredere în bani şi cumpără aur în disperare. in legatura cu o eventuala disparitie a banilor, ca valoare, si implementarea cipurilor biometrice ca inlocuitori ai acestora, ce parere aveti despre aceasta stire? fiindca valoarea aurului din banci trebuie inlocuita de ceva, banii nu mai sunt buni iar oamenii nu vor incepe sa cumpere iar cu bobite de aur, argint sau cafea cum faceau in negurile istoriei?

Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

Cum toata lumea se inghesuie sa faca bani din slujbe la PC, nu stiu ce servicii, birou.in general din stat degeaba...este evident ca lumea se duce.Banii au fost virtuali.S-a risipit foarte mult! Sincer.numai i-phoane,calculatoare,electrice si electronice,birouri, combinatii, si functii.asta are toata lumea in cap.E nasol tarezic eu.Dar sunt pregatit sa ma intorc la acele vremuri de care spuneai.SINCERhappy

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca este vorba de neincrederea in bani a bancilor nationale ci de diversificarea rezervelor, acoperirea si in aur a numerarului din circulatie si, posibil, o limitare a speculatiilor pe aur, avand in vedere pretul foarte ridicat al acestuia. Numai bine!

| harciog a răspuns:

Co(m)form previziunilor mele dintr-o padure cheala,din cauza iernii,dintr-o sursa sigura la un taifas cu un puisor de arici,cred ca omenirea curind se va afla la granita unui nou inceput si, deci logic, la sfirsitul acesta.Vor cadea probabil toate sistemele economice bazate pe schimburi efectuate intre marfuri si simple hirtii.Se pare ca,oricit de inaintata ar fi stiinta,va trebui sa acceptam intoarcerea la un sistem economic bazat pe schimbul de marfuri caci totul incepe, nu de la neincrederea bancilor ci de la neincrederea oamenilor in banci care au sustinut-o falimentind in ultimul timp pe capete si de la inmultirea peste masura a oamenilor neproductivi decit in domeniul smenariilor, par exemple bursa.Ma duc in padure sa mai taifasuiesc cu puiutul.

| a1doru a răspuns:

Nu te lua tu dupa articolele 'jurnalistilor economici',cum le place astora,pompos, sa se autointituleze, ca astia nicimacar nu stiu cate urechi au pe cap.rolling on the floorrolling on the floor