| FreddieM a întrebat:

Care au fost motivele pentru care s-au anulat alegerile?
Cheers

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O sa le aflam dupa ce CCR o sa prezinte motivarea hotararii.

Bula
| Bula a răspuns:

Motive se vor gasi.
Probe se cauta.
Prostirea este in desfasurare.

| RAY a răspuns:

Cand candidezi tu declari ceva =venitul tau personal =george a mintit privind asta si cat ai bagat in campania ta electorala el a afirmat ca zero =a mintit din nou + acel cod care trebuia pus la fiecare clip electoral + ca canditatul este un pericol la adresa democratiei

| Holiday a răspuns:

CCR va trebui sa dea motivarea. In principiu, e vorba de ingerinta unei tari straine, adica Rusia, in alegeri. Iar daca e asa, va trebui sa urmeze arestari ale celor care au complotat cu orcistanul. De asemenea, demisii ale celor care aveau datoria de a preveni asta, adica a conducerilor SRI si SIE.

| J0B0MAT a răspuns:

Gigel.Pe el trebuie să îl scoată din cursa alegerilor și să îl bage la închisoare.
După mine, să nu îl accepte nici pe Simeleone, are și ăla destule de care poate fi condamnat.

| LisaJulie a răspuns:

Se cam ameninta cu ieșitul în strada, dar eu una nu cred! Pentru ca mulți au considerat ca acea campanie pe rețetele de socializare a lui Călin Georgescu a fost făcuta din spate

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Cine "se aude" ca va iesi in strada?

| LisaJulie a răspuns (pentru Holiday):

Ma uit și eu la comentariile de pe stiripesurse!

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Deși eu nu cred ca ies deoarece acum de sărbători nimeni nu are chef de proteste

| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Stiripesurse e cloaca unde s-au strans toti trollii suveranisti. Iar acum, unul dintre locurile unde imbecilii "votez Georgescu" si-au facut cuib. Stai linistita, ca nu iese nimeni, aia doar baga batul prin gard, poate, poate se prosteste careva.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Holiday):

Ea e pro-rusă, mai camuflată.

| LisaJulie a răspuns (pentru Holiday):

Nu-l mai asculta pe userul acela, face pe toata lumea pro-rusa pentru ca are alte opinii! Nu stie ce face sau ce spune, deja a mai jignit 3 useri pentru ca au opinii diferite de el! Nu are obraz!

| Cipi1212 a răspuns:

Pro-rusul nu a jucat cinstit.

| goguPatent a răspuns:

Om vedea.
Dar la cate probe au iesit la iveala cred ca au avut de unde alege.