Cred ca ar fi un candidat potrivit si - daca ar candida, desi ma indoiesc - eu l-as vota, inaintea oricarui altuia. Sa dea Domnul! Numai bine!
Domnul Mugur Isarescu a cam taiat si spanzurat multe in tara asta la comanda politica, nu vad cum din postura de presedinte ar putea face ceva.Totul e putred pe meleagurile astea, nimic nu e ceea ce pare, la fel si Isarescu.
Eu zic sa te mai gandesti putin. Eu zic ca el e la fel de vinovat ca Iliescu si restul gastii pentru situatia in care se afla in ziua de azi Romania. Uita-te pe graficul asta putin:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Produsul_intern_brut_al_Rom%C3%A2niei
Isarescu a venit in ' 90 la BNR si n-a facut altceva decat sa vanda tot si toti banii pe care ia luat i-a bagat la BNR. Si acum stau bine mersi acolo si romanii mor de foame. Si gandeste-te de ce nu s-a atins nimeni de el in 20 de ani, mie mi se pare foarte dubios lucrul asta.
Vreti sa argumentez, argumentez, desi cam scurtomnul Isarescu da niste raspunsuri foarte bune+ca are cap.Nu e o solutie ca Romania sa iasa din criza imprumutandu-se. Logic nu?
Nimeni, Romania a esuat la democratie si cred ca in acest moment nici un presedinte sau orice actiuni democratice ar mai putea shimba ceva. Trebuiesc luate masuri aspre si decizii dure pe care numai un om cu spirit patriot si care sa ii pese nu numai de Romania de azi si cea de maine si de cea de peste 5 ani, ceva in genul Putin de la rusi. Parerea mea.