Hmm, să zicem că nu s-ar prezenta nimeni. Dacă acest lucru ar fi posibil, se va mai face un tur de scrutin și data viitoare. Șansele ca în al doilea tur să voteze românii sunt de 55%, dar dacă tot nu ar veni nimeni, ei probabil că s-ar răzbuna cumva...
Democratie....era bun conceptul in antichitate. Acum e perimata. Vezi USA in Iraq... In numele democratiei multe tari sunt devastate de razboaie. Ar trebui o forma noua de guvernare insa cred ca e greu de gasit ceva nou!
Acorzi prea mult credit lor... marea majoritate nu au pic de onoare! Cred ca isi vor da o lege imediat dupa alegerile la care nimeni nu i-a votat sa se puna in functii pe viata ei si neamurile lor!?
Stiu ca nu au onoare, marea majoritate. Dar ar fi ceva ca o singura persoana sa faca asta ^_^
Un roman imediat gaseste explicatia'' cum sa votez daca nu este nici un membru in sectia de votare ca sa ma legitimeze, care sa-mi dea stampila, si buletinul de vot? Eu ca roman sunt etic, moralist, constiincios''. ). Orice membru de votate primeste bani pe munca lor, deci sigur vin la sectia de votare. Guvernul si alte intitutii juridice are pune presiune pe parlamentul sa puna votarea obligatorie si amenda pe nerespectare dreptului ca cetatean. Dar pana acolo mai este. Cum zicea Teo la iumor ''ne descurcam''
anonim_1647 întreabă:
CristaIon întreabă: