Mihaela, dragostea mea De ce? Pentru ca asa PSD-ul ar ramane mult si bine in opozitie...
PS. Sunt PDL-ist
Diaconescu este potrivit. Are unele hibe si el dar cred ca este potrivit. Urmatorul pe lista ar fi Adrian Nastase.
Diaconescu, desii nu-i cred ca are sanse prea mari, cei mai curati nu pot razbi in politica, trebuie sa tipi, sa furi si sa bati cu pumnul in masa in politica romanesca.
Nastase, mi se pare un tupeist din cale-afara. Nu pot sa pricep, cat tupeu, cata nesimtire are in el? Altul, daca-ar fi in locul lui, n-ar mai iesi din casa, auzi la el?! Mai vrea sa fie si presedinte, dupa ce ca are atatea bube in cap. Foarte, bine, foarte bine! Asaaa, la cercetari cu el .
Miron Mitrea.
Cel mai bine ar fi sa se apuce toti de manuta, sa plece si sa ne mai lase in pace. Ce crezi, ca oricare din astia propusi si care o sa ajunga presedinte, nu tot de aceiasi nemernici sunt propulsati?
Adrian Nastase, pentru ca ne place ciorba reîncalzita, trebuie si el pus pe undeva, ca in ultima vreme e cam in umbra , de cand cu aceasta cadere a lui in abis... a cam "saracit" cand vine vorba de avere ( a fost nevoit sa vanda si cateva tablouri de valoare).
3. Miron Mitrea http://mmitrea.ro/
(precizare: sunt doar participant la SONDAJUL de opinie, nu sunt simpatizant, nici aderent PSD!)
Adsrian Năstase pentru că e cel mai cinstit, n-a vândut Petromul austriecilor etc.