| mihaelutzamy a întrebat:

Care credeti ca este cea mai buna emisiune de divertisment?

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

Îmi plăceau mult Mondenii de la Prima TV dar de când a plecat Mişu, emisiunea nu mai este aceeaşi şi sincer, nu îmi mai place atât de mult. Deocamdată, preferata mea este Cronica Cârcotaşilor. Probabil că nu mai este ce a fost acum câţiva ani, însă este singura emisiune din România(sau una dintre puţinele) care nu încearcă manipularea opiniei publice. Nu ştiu cât sunt ei de sinceri şi cât este aranjat, dar cert este că emisiunea este interesantă şi amuzantă. Prefer să văd îi vad pe cârcotaşi decât Ştirile ProTV de la ora 17, Dan Diaconescu Direct şi altele...

Psihoyounger

10 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Si eu votez pentru emisiunea "In gura presei", cu Mircea Badea, dar mentionez ca preferam diminetile devreme, facute impreuna cu Teo.
Imi placeau si mie carcotasii, ba chiar adoram "Cronica Carcotasului" (pentru cei mai tineri, asa se numea emisiunea inainte sa apara Gainusa), dar cu timpul umorul lor s-a erodat iar de cativa ani s-a transformat intr-o vendeta personala. Balbele din televiziune sunt inlocuite tot mai mult de cele din politica, iar reluate la nesfarsit, glumele cu Vaccin, Jiji sau Zavoranca si-au pierdut substanta. In plus impresia mea este ca prompterul nu mai lasa loc umorului adevarat, iar Dezbracatu' joaca singurul rol care nu i se potriveste. Noroc ca mai au cate o editie speciala care ii scoate din rahat, cum a fost cea cu Basescu, in urma careia eu unul i-am descoperit adevarata vocatie.

daniela
| daniela a răspuns:

Unele ma acapareza functie de invitati ei dau sarea si piperul unei emisiuni de acest gen, alte mi se par pur si simplu stupide si nu ma uit. Ce e mai grav ca cele de genul Divertis deja au devenit imposibil de urmarit ce sa mai spun sa imi mai fure si un zambet.

| JeSa a răspuns:

Dupa mine, cred ca "In gura presei"tongue,,, cu Mircea Badeahappy

| Linda a răspuns:

Carcotasii imi place, dar o vad destul de rar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Mie imi plac foarte mult carcotasii. Si pentru ca sunt pro-Basescu, nu pot suporta,, In gura presei". Imi place si,, Copii spun lucruri traznite". laughing
App de Mircea Badea, zic un banc, fara suparare: Cica in Romania ar fi doua tipuri(categorii) de oameni: unii pro-Basescu, altii pro-stanaci. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu savurez astfel de emisiuni deoarece nu au nimic original românește, sunt toate împrumutate din străini!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acces direct, nora pentru mama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult carcotasii sunt foarte tari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Upps! Die Pannenshow cea mai buna emisiune de divertisment http://stirici.blogspot.com/2011/02/upps-die-pannenshow-ianuarie-2011.html

| jane_5414 a răspuns:

Carcotasii! Daca te uiti doar o singura data la ei razi pana nu mai poti si incep sa iti placa.

Întrebări similare