| dix a întrebat:

Care credeti ca este comoara cea mai de pret a natiei noastre? (si de ce?)

Răspuns Câştigător
| Altair22 a răspuns:

Stii ca se vorbea de acei mineri ce au murit ( Fie`le tarana usoara! )... Candva minele noastre erau cele mai vanate de catre invadatori. Ok, e cam aiurea sa zic ca "mina" in sine era vanata, mai degraba zacamantul. De`a lungul istoriei, invadatorii vroiau aceasta tara pentru zacamantul ei, aurul mai ales.

D.pe.d.v. geografic: Avem cea mai mare parte a lantului muntos Carpatii - o capodopera prin excelenta a naturii. Monumentele naturale ( Babele, Sfinxul etc. ). Minunatele peisaje, regiuni "virgine" ( in care nu si-a facut simta prezenta mana omului ).

In literatura: scriitorii nostri cei mai de pret: Eminescu, Creanga, Caragiale, Slavici, Sadoveanu, Alecsandri, Bacovia, Macedonski etc. - morti ca si morti dar operele lor au ramas.

Avem actori/cantareti renumti unii inca in viata, altii in Ceruri ( Stefan Banica Senior, Stela Popescu, Dan Spataru, Florin Piersic etc), sportivi ( Nadia Comaneci (gimnastica), Ilie Nastase ( tenis) etc.)

Ideea este ca Romania are nenumarate "comori" insa sad noi ca romani nu am prea stiut sa le valorificam. ( bineinteles, exista si exceptii de oameni care le valorifica si mertita tot respectu')

Sper ca te-am putut ajuta happy

9 răspunsuri:
| mady_1396 a răspuns:

Nu stiu sigur. avem toate defectele si toate calitatile tuturor oamenolor din toate tarile. fiecare este in felul lui nu cred ca are vreo teraba in ce cultura traieste...

| Katiee^^ a răspuns:

Eubatting eyelashes cum dc? of of... deoarece sunt EU rolling on the floor

| Punishment a răspuns:

Cultura confused

| Katiee^^ a răspuns:

Pai da. Cultura, traditiilor, etc. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Limba romana pe care o calca in picioare din ce in ce mai multi utililatori ai ei! Abia am raspuns unui asemenea exemplar!
De ce? Pentru ca, in ciuda nenumaratelor "schingiuiri", ramane frumoasa si incantatorie, nealterata si expresiva!

| JeSa a răspuns:

Istoria, de unde ne provine si numele de tara, Romania!

| kUuKii a răspuns:

Prietenia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eros2203, ai putea sa treci si sursa celor scrise de tine?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Comoara cea mai de pret a patriei noaste o constitue relieful si bogatiile solului si subsolului care adapostesc zacaminte de orsice natura.