Este foarte posibil sa ne confruntam cu o criza alimentara. Cu alte cuvinte "foamete, taica". Vom sti mai mult in toamna, in functie de ce recolte vor fi.
Instabilitatea sociala. Frica psihologica. Mutatii in tipul de societate actual care tind spre salbaticie.
Sigur anul viitor va fi perioada critica. Presupun ca un numar mare de someri in posturile de munca necalificata si cele care s-au obtinut mai usor. Cat despre alte efecte... Om trai si om vedea
Numai bine, Shin.
Observ ca desi abia ai scapat de depresie pui intrebari cu tenta negativa. Ai grija!
Nici unele, si deci nu se vor manifesta! Consider ca aceasta criza economica a fost,, creata,, pentru ca mai apoi sa apara iarasi unii si altii cu inventii, produse - minune, care sa ne ia ochii, mintile si banii din portofele! Ganditi pozitiv, si totul va fi bine!
Nu trebuie sa fim pesimisti si nici sa ne lasam manipulati de nimeni, asa cred eu...
Buna! Pai principala consecinta sociala a actualei crize economice este cresterea numarului simerilor ca sa nu mai zic ca a fost afectata industria auto si telecomunicatiile, vanzarea telefoanelor mobile scazand cu pana la 9, 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut...mai mult nu stiu ce sa spun pentru ca nu am decat 14 ani si nu ma pricep la chestii de genu
Diav0la întreabă:
Antipaticu întreabă:
GulDan întreabă: