Imi place "Sinteza Zilei" cu Mihai Gadea, il urmaresc uneori si pe Mircea Badea. Imi mai place si "Romania, te iubesc".
Eu inclin spre genul politic pentru ca nu suport asa-zisele emisiuni de divertisment. Chiar nu sunt genul meu.
Ah...Si "Garantat 100%" imi place.
Nu pierd niciuna dintre emisiunile lui Oprah.Are toate calitatile insirate de tine:un moderator inteligent si care stie sa asculte, are un mare impact asupra telespectatorului si trateaza teme totdeauna interesante si accesibile oricarui tip de auditoriu...Singurul sau "defect "e acela ca nu este romaneasca...
Urmaresc "In gura presei''cu Mircea Badea, "Stirea zilei " cu Gabriela Vranceanu Firea si alte emisiuni de acest gen care mi se par mai interesante.
Toate emisiunile au scopuri comerciale si mai nou politice. Uite ca sa iti raspund fara sa ma afund in detalii imi place ¨In gura presei¨. Este o emisiune cu caracter jurnalistic si politic.Se vede clar ca este o emisiune contra lui Traian Basescu, dar felul in care il toaca si-l macina este genial.De fapt Mircea Badea este un om foarte inteligent, cu un umor nebun.Reuseste sa stranga mai multi telespectatori ca orice alta emisiune de la ceiasi ora.
Nu stiu daca mai este, dar era... odata pe TVR1 "Telenciclopedia". Emisiune mai frumoasa ca aia nu exista...
Eu nu prea am privilegiul de a putea urmarii programele din romania... dar din putinele pe care le vad...happy hour...maruta este genial...este educat dar si smecher cu cine trebuie...este serios si amuzant ...si dupa parerea mea este sarea si piperul din protv...
parerea mea!
Dan Diaconescu-serialul Elodia in direct si- n reluare se pune(just kidding).
Imi place,, Happy hour" si,, In gura presei".
...nu exista.
-Profesionistii
-Inapoi la argument
-Cu rolele prin Bucuresti
(TVR Cultural)
-Garantat100% (TVR 1)
Toate cele 4 emisiuni imi par bune. Nu ma pot hotari sa aleg doar una.
Toate emisiunile vor avea intotdeauna un scop comercial pus pe primul loc, pentru ca trebuie sa castige bani din ceva, pentru a putea fi realizate, dar exista emisiuni mai ok si emisiuni efectiv de oameni prosti (Exemplu: emisiunile de pe antena 1). si mie mi se pare o emisiune reusita "Dansez pentru tine", pe care o urmaresc cand am timp. Are un mega scop comercial dr si ofera ceva in schimb, si ofera ceva placut (ma refer la dans, entertainment...nu la bocetele concurentilor). o alta emisiune buna mi se pare cea a lui Mircea Badea, care indiferent cat de nebun e considerat, are totusi ecva de zis si zice; dar, normal, ca orice om, e si el subiectiv... n-ai ce face, e in natura umana. iar la Happy Hour, artistii platesc bani grei ca sa ajunga in emisiune sa ii faca de caca Maruta la pro tv e cea mai mare mafie mass media
Mie imi place foarte mult Mircea Badea.Cred ca are si efect la public(telespectatori) si ma impresioneaza usurinta cu care isi exprima ideile...plus ca e sincer(cred eu).
Ca jurnalist, impartial, obiectiv si carismatic spun fara un risc prea mare de a gresi...Cristian Tudor Popescu. Meciurile de tenis sunt delicioase cand sunt comentate de el... poate impartial sa nu fie(in tenis) pentru ca e fan declarat Federer(pentru totdeauna) ca si mine de altfel
Nu stiu ce sa spun... difera, conteaza ce te intereseaza mai mult pe tine! Nu cred ca toata Romania (hai marea majoritate) ne intereseaza aceleasi emisiuni!
Personal, imi place "Dansez pentru tine" pentru ca acei oameni fac ceva pentru a ajuta si ne ofera si spectacol! Dar parerile pot fi diferite!
___oGqQ întreabă: