| ely_1871 a întrebat:

Care este cel mai bun lucru care, credeti ca la facut U. E?

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pentru mine cel mai bun lucru pe care la facut Uniunea Europeana este Procesul Bologna-aceasta faciliteaza programele de schimburi pentru studenti.happy

22 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Singurul lucru bun pentru romani a fost ca nu ne-a primit atatia ani. Dupa aderare au inceput lucrurile nasoale.
Eu vad UE ca pe o piata planificata, in care principiile economiei de piata si libertatile cetatenilor sunt calcate de multe ori in picioare, insa nu cu bocancul rusesc ci cu masina de propaganda. Si acum, dupa ce mi-am atras oprobriul public, va rog sa imi spuneti cum se impaca economia de piata cu cota de lapte.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Andrei nu-ti face griji ca si pe mine ma voteaza astea cu stupid...laughingrolling on the floor

| andreutz a răspuns:

Dar oare sunt singurul care isi da seama ca intrebarea a fost pusa la misto?/ special pentru craciunita? off.mai, eu va cred ca sunteti prietene bune. dar lasati-i pe cei mai prosti ca voi sa isi faca treaba aici pe site...va cer prea mult ely, craciunita si pyty?

| andreutz a răspuns:

Bai copilul lui peste...pai care toata lumea? ca doar tu si cu pyty aia ce o mai votati pe craciunita...altfel ar expira saracuta...mai bine stai cuminte in banca ta si fa-ti tema la ortografie...ca daca nu iti pune insuficient maine invatatoarea laughing

| andreutz a răspuns:

Asa sa faci pyty...desi nu cred ca prostia este ereditara... oricum, daca vrei sa afli adevarul intreaba-ti parintii de unde ai mostenit aceasta boala...cu siguranta ei te vor lamuri rolling on the floor

| andreutz a răspuns:

Pai poate ai in buletin 21 de ani (desi ma indoiesc 99%) dar cu siguranta pe diploma de la scoala nu depasesti gimnaziu big grin

| andreutz a răspuns:

Ah pyty... dar am pomenit eu ceva de raspunsuri castigatoare? off. bunica mea are niste ochelari cu dioptrii de +2.5.daca vrei, ti-i imprumut ca sa te uiti mai bine la voturile pozitive date de tine si de ely...si atunci sa te tii bine, ca 90% dintre aceste voturi sunt numai si numai pentru craciunita... tare interesant, nu? atunci cum poti sa mai afirmi ca nu tii cont pe cine votezi? off...lasa ca o sa cresteti si voi mari, si atunci o sa intelegeti ca nu toti sunt asa de prosti cum credeti voi...sa ma chemi si pe mine la majoratul tau rolling on the floor

| borsec a răspuns:

Cred ca cel mai bun lucru a fost ca a ridicat vizele si programul eco, sa salvam natura

| mariusres a răspuns:

Piata comuna si prosperitatea economica. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca a unit intreaga Europa sub aceeasi umbrela tinand-o la adapost de un eventual nou razboi european. Daca acum ni se pare imposibil ca un stat UE sa atace militar un alt stat din Uniune nu acelasi lucru se putea spune acum 60 de ani, dupa incheierea celui de-al doilea razboi mondial. Bineinteles, acum ca suntem la caldurica si la mancarica se gasesc tot felul de destepti sa spuna ca Uniunea Europeana e de rahat. Vai de capul lor de ignoranti.

| mariusres a răspuns:

Gabrielutzu, nu toti is puturosi si prostalai...

| viorel2c a răspuns:

Pana acum, pentru noi, UE e o mama vitrega.Ne vede cu alti ochi desi ar trebui sa fim la fel.

| gabrielutzu a răspuns:

Nu stiu, da cel mai rau lucru a fost ridicarea vizelor pentru cetatenii romani, indiferent de etnie.
Eu cred ca trebuia intai sa se faca o selectie, iar tiganii sa nu fie lasati sa plece in Europa, ci sa fie "redirectionati" catre India sau Pakistan, de unde si sunt de fapt de origine.
Astfel acum, cetatenii romani ar fi fost priviti ca niste cetateni europeni adevarati, nu ca niste criminali, cersetori, hoti si violatori...

| gabrielutzu a răspuns:

Cristi nu toti stau la caldurica si au mancarica.

| gabrielutzu a răspuns:

Nu are nici o treaba una cu alta sunt destui puturosi si prostalai care au caldurica si mancarica din belsug, asa cum sunt si oameni harnici si destepti care nu au mancarica si caldurica necesara, singura lor problema este ca sunt cinstiti...

| Pyty a răspuns:

Am sa te ascult andreutz am sa fac un referat despre prosta omeneasca.............este oare ereditara sa stiu daca imi mai pierd timpu cu ulaughing

| Pyty a răspuns:

Si app am 21 de anilaughing))))))))))))aolo mintea asta de copil naivlaughing))))))))))))

| Pyty a răspuns:

Mey andreutz hai sa o lom pea dreapta ca nu-mi place sa ma tiganesc cu u pacileatonguetongueuitete la craciunita de la cine mai are rasp castigatorhappyhappyhappynu numai eu cu ely am votato... in plus ea are dabea 16 ani si eu 21 e o diferenta mare de varsta ne cunoastem intr-adevar stam in acelasi oras sincera sa fiu eu votez la vrajeala nu prea tin cont de cel care are dreptate si cel care nu...tonguetongue

| Pyty a răspuns:

Se pare ca tiar trebui ochelarii bunicii tale am zis ca am 21 de ani ptic care esti u... app tot u ma atatci eu tiam vb fr si am zis so lasam balta ca vad ca te tiganesti daca din tigani se trage neamu tau f bine asa ca... putin ma intereseaza vb tale votez p cine vreau si am so votez ca sa-ti fac tie in ciuda pana voi fi scoasa de pe site k?laughingvb tale sunt pistol cu apa pentru mine...eu vad foarte bine si chiar port ochelari de vederewinkingasa ca nu miar mai trebui o percehewinkinghappylaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| Pyty a răspuns:

U o vezi pe craciunita ca se streseaza pentru ce spui u? nici nu te baga in seamalaughing)))sti ceti propun? ia mai deschide u frumos acest subiect pe TPU sa vezi cati o sa se disperelaughinglaughingca altii in loc sasi vada de lucru... ce crezi ca castiga craciunita (luauar banda) daca ar fi pe primul loc sau mai stiu eu ce? ea e dabea pe locu 60 ar avea mult de mershee hee

| galileo a răspuns:

Ceau. Cel mai mare lucru pe care l-a facut Uniunea Europeana a fost crearea Pietei Europene, care este ce-a mai mare piata de desfacere din intreaga lume, are cel mai mare capital din lume. Locuri de munca, libera circulatie a cetatenilor, schimbul de marfuri fara taxe in interiorul Uniunii sunt doar cateva exemple de lucruri bune pe care le-a facut Uniuneawinking.

| ely_1871 explică:

Auzi andreutz u si unii incepeti sa ma -plictisitilaughing)))am spus foarte clar si repet O VOI VOTA PE CRACIUNITA SA VAD DACA SARITI SIN CAPU MEU... DAR MAI BN DE CE NU SARI U IN CAPUL TUTUROR CARE AU VOTATOlaughing)))))BEY INVIDIOSULE LASO MAI MOALElaughing))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contracarearea Sua.