Imi cer scuze ca sunt singurul exemplar ipocrit depistat de tine! Si iti multumesc pentru ca mi-ai deschis ochii...nu stiam ca traiesc intr-o lume plina de oameni corecti!
Daca as fi ipocrit as spune ca principalul defect a lui Geoana este increderea pe care o are in oameni, fiind pacalit inclusiv de Basescu in 2008. Ceea ce ar fi o aberatie, dar ar da bine la electorat.
Pentru ca nu sunt ipocrit si pentru ca Geoana este departe de a fi favoritul meu, spun cu mana pe inima ca cel mai mare defect al sau i-a adus si porecla si nu ma refer la ceea ce a facut in ultimele luni, ci de cand a preluat conducerea PSD.
Cea mai mare calitate a lui Basescu este indiscutabil abilitatea sa extraordinara de a crea diversiune si nu o zic cu rautate, ci chiar il admir pentru asta. Este extraordinar cum reuseste de fiecare data sa mute atentia in alta parte si nu ma refer doar la auditoriu, ci chiar la adversarii lui politici. Au trecut aproape 20 de ani de cand este in atentia tuturor si datorita acestei abilitati reuseste mereu sa surprinda, de aceea produce inca audienta in orice emisiune, favorabila sau critica. Nu mai stiu vreun politician roman care sa fi reusit aceasta performanta pentru o perioada atat de lunga de timp.
Buna!, ca toti promit si numai isi duc misiunea pana la capat, ajung sa fure, ar fi una la mana, iar calitate in privinta lui Geoana este Respectul - ce il afiseaza fata de populatie!, Pa, pa!
HepHap sincera sa-ti fiu voi vota pe Geoana si nu ca as avea ceva cu Basescu, ca pana la urma cu totii gresim si indreptam, asta daca mai e si ce... dar?,- pur si simplu aleg pe altcineva la putere!, iar NICU-NEBUNU, nu se merita, e scumpa si otrava suntem in criza "basesciana"... Numai bine, pa!
Cel mai mare defect al favoritului meu este ca isi exteriorizeaza emotiile si se arata ca o persoana fireasca, nu stie sa disimuleze, iar cel mai mare calitate a adversarului sau e ca nu l-a lasat inima sa o dea pe soacra-sa afara din casa!
Jesica, de ce te-ai grabit sa raspunzi la ore mici, ca sa isi puna in evidenta altii inteligenta? Nu puteai astepta pana dimineata? Te-a doborat tocmai logica ta inversa!
Jess: Stii cum e, cat traieste omul invata! Esti perfectibila ca oricare dintre noi!
Liviu draga,
(observi ca ador stilul epistolar! nu astept raspuns urgent!)
ai inteles tot si nimic! Ironia ai sesizat-o? Tu de fapt, te-ai lamurit cine e favoritul meu, de ce insisti sa vorbesti cu mine? Am raspuns si eu cum m-am priceput, deh! minte de femeie, ce vrei!
Sau poate vroiai sa-mi dai fundita si incerci sa ma determini sa raspund concret!
Dragule, ce calitate sa-i gasesc lui Geoana, poate una fizica, dar in contextul alegerilor de poimaine, ce mai conteaza ochii lui patrunzatori?
Cu drag,
in asteptarea fundei,
Anna
@liviu, avand in vedere faptul ca sunt singurul user caruia i-ai dat o replica, nu pot decat sa cred ca vrei sa-mi oferi fundita, deoarece esti convins ca sunt o persoana inedita! Multumesc pentru interesul aratat, chiar si in lipsa funditei!
Sunt incapatanata si convinsa ca raspunsul meu te-a edificat asupra optiunii mele.
Considera ca sunt o persoana toleranta si ca acela este intr-adevar defectul preferatului meu, respectiv calitatea adversarului sau!
Iti doresc o zi cu posibilitati de a medita,
Anna
@Annacarenina
Faptul ca basescu se arata uman in reactii, nu e neaparat un defect. Apoi, spui ca basescu nu stie sa disimuleze si nu vad de ce ar reprezenta un aspect negativ la el. Dupa cum stii, o persoana care disimuleaza este una prefacuta, nesincera.
Lui geoana vad ca nu ai reusit sa-i gasesti vreo calitate.
In concluzie, nu cred ca ai reusit sa raspunzi la intrebare. Din 3 defecte ale lui basescu, doar unul ar putea fi socotit drept defect (faptul ca e coleric), iar adversarului sau nu i-ai relevat nicio calitate. Poate mai multa obiectivitate n-ar strica.
@Annacarenina
Ironia am prins-o, ca n-as fi inapt. Ceea ce n-am inteles e cat de dificil este sa raspunzi la obiect.
It's not rocket science...
@Annacarenina
"Sunt incapatanata si convinsa ca raspunsul meu te-a edificat asupra optiunii mele."
Optiunea ta nu ma intereseaza. M-ar fi interesat sa vad cine e capabil sa inceteze sa fie ipocrit. Cert este ca ambii candidati poseda atat calitati (altfel nu ar fi ajuns candidati la presedentie) cat si defecte.
Pixie_6145 întreabă:
Dismally întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: