| marusik a întrebat:

Care este intervalul orar in care am voie sa dau petrecere? Specific ca stau la tara. Avem o lege in acest sens?

Răspuns Câştigător
| crisS a răspuns:

Pai daca stai la bloc... fiecare bloc are un program de liniste de obicei 22-06
dar pentru. o ocazie speciala poti anunta administratorul ( daca cumva ai reclamatii ). Oricum poti fi sanctionat cu o amenda ( in caz ca dai o petrecere) pentru. deranjarea linistii publicewinking

eu iti sugerez sa nu organizezi tu petrecerile ci sa participi la ele in alte locuri ( decat in propria casa) te va scuti de banii pe consumatie si de eventualele reclamatii

winking

6 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Daca vrei sa respecti legea, pana la ora 22. Dupa aceasta ora, daca e galagie mare, poti sa ridici vecinii in cap.
Daca tot ai intrebat, avem si o lege in acest sens.
Art. 2 din Legea nr. 61/1991 prevede urmatoarele: "Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
(...)29) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22, 00-8, 00, prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinaţia de locuinţe sau în imediata vecinătate a acestora" (...)
Fapta contituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.500 lei
Mai bine vorbeste cu vecinii tai si spune-le ca vrei sa dai o petrecere si roaga-i sa te scuze daca musafirii vor fi putin mai galagiosi.

| domidoc a răspuns:

Pai, daca e in camp, cand si cat vrei. Daca ai vecini mai apropiati[sub 500m]cheama-i si pe ei si nu vei avea probleme.Ca la nunta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista nici o lege.Noaptea indeosebi sa nu se asculte sau sa nu se auda la altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciao marius frate daca esti la tara esti liber sa dai cat vrei de tare muzica si cate zile vrei si la ori ce ora dar sa nu deranjezi si vecini daca ai pe aproape. eu stau tot la tara iar eu ascult muzica doar peste jum. volumului si nu a zis nimeni nimic pana acum. doar ca va trebui sa schimb giamurile ca se cam misca. sal si noroc

| urbanghost a răspuns:

Da, este o lege parca... Sa aveti muzica buna si bautura. Distractie Placuta.

| roksyk a răspuns:

Nu, daca nu dai muzica prea tare. happy