| AlexDorinel a întrebat:

Care guvern vi s-a parut cel mai bun din 1990 pana acum? In Romania

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Toti au fost inutili din 90 pana acum - nu au stiut sa faca bine pentru romani

| RAY a răspuns:

Discutam despre voturile oamenilor, eu nu judec voturile acelor persoane, votul a fost democratic

| relian a răspuns:

In RO indiferent ce guvern ar veni,ce culoare ar avea tot o apa siun pamant ar fi laughing asta pentru ca legea,pentru ca constitutia romana nu-i buna.
RO nu are legi clare,bune,sistemul folosit nu-i bun,oamenii care locuiesc tara nu-s buni laughing
Nu zic de la mine,o arata istoria,chiar si cand au fost oameni care au facut ceva pentru tara,populatia ia casapit sau alungat laughing exemplu Cuza,Horea lau tradat taranii pentru care el luptase,el nici macar nu era taran,nu era oropsit.
Deci ce guvern,care om ce sa guverneze? Tara asa a fost mereu,astia sintem,am avut conducatori locali f buni,dar nu i-am lasat,am adus straini.
Apoi a venit vaju,ma refer la valu asta asazis comunist sia maturat si cei cativa romani care mai gandeau,care ar fi putut sa faca ceva.
Si uite asa din pleava ramasa cine sa conduca acum? Va mai trebuie cine stie cati ani sa se nasca ceva oameni normali laughing
Acum pe bune ce conducatori am avut si la cati ani? Burebista,daca e so luam de atunci, apoi dupa zeci de ani Decebal d, ar ala a fost slabut, apoi sa asternut linistea laughing a trebuie sa treaca sute de ani sa apara stefan, vald, cuza si de la cuza s-a rupt filmu de tot.

| gabicoo a răspuns:

Ăsta a lui Cuie Mâtzu!
laughing

| NLS a răspuns:

Niciunul

| alina2k18 a răspuns:

Guvernul Adrian Nastase si Pontawinking

| AC4S4 a răspuns:

Fiecare guvern a iesit in evidenta cu ceva, dar in mod general toate au fost impinse de la spate de UE ca sa progreseze.

Adica, pana acum nu mi s-a parut ca am avut un guvern care sa faca lucruri foarte bune pentru tara. Ma refer la reforme si investitii, doar au continuat ce au facut ceilalti, cu mici nuante.

Din ce am inteles guvernul Citu a alcatuit un buget axat pe investitii.
Analistii spun ca Nastase si Ponta au fost guvernele cele mai eficiente. Au prins perioade stabile economic, ce au facut se datoreaza pur si simplu prezentei Romaniei in spatiul european.

| Vântulalb a răspuns:

Nici unul.

| NotNamed a răspuns:

Niciunul avand in vedere ca PSD.ul este la putere de peste 20 de ani si a furat de n.a mai avut ce sa fure. Dar daca e neaparat sa aleg, as spune PNL.

| RAY a răspuns (pentru NotNamed):

Cât au guvernat:

PSD – 12 ani şi 9 luni (FSN, FDSN şi PDSR între 1990 şi 1996; PSD între 2000 şi 2004; în coaliţie cu PDL între ianuarie-octombrie 2009; înpreună cu PNL şi PC din mai 2012 până în prezent).
PDL - 11 ani (viitorii lideri ai partidului precum Petre Roman sau Traian Băsescu au fost în guvern din 1990 până în martie 1992, când se rupe FSN; 1996 – 2000 în CDR cu un repaus de o lună, martie-aprilie 1998, când a părăsit guvernarea, ceea ce a dus la căderea guvernului Ciorbea; în alianţa cu PNL între decembrie 2004 şi aprilie 2007 când a fost înlăturat de la guvernare de premierul Tăriceanu; cu PSD în primele nouă luni ale lui 2009 şi apoi până în aprilie 2012 când a fost înlăturat de la putere de USL.
PNL – 10 ani şi 7 luni (între aprilie 1991 şi septembrie 1991 o parte a PNL – un nume cu rezonanţă fiind cel al lui Dinu Patriciu - a fost în guvernul Roman; între octombrie 1991 şi noiembrie 1992 a participat la guvernare în guvernul Stolojan; a făcut parte din CDR între 1996 şi 2000; a guvernat cu PD şi apoi singur între 2005 şi 2008 şi face din nou parte din guvern din mai 2012.
UDMR - 10 ani şi 5 luni (după alegerile din noiembrie 1996 intră la guvernare cu CDR; între 2004 şi 2008 face parte din guvern împreună cu PNL şi PD, apoi doar cu PNL; din decembrie 2009 intră la guvernare alături de PDL până la demiterea de către Parlament a guvernului Boc 2, în aprilie 2012.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare