Stii de ce face figuri pentru ca aia de la scoala de soferi vorbesc cu politaii sa nu te treaca si daca le dadeai spaga din prima treceai cu orice greseala care o faceai, asta e Romania ce sa ii faci viata dura.
Ma, dicutia asta e fix de pomana, impaca-te cu situatia si mai multa atentie pe viitor.
Da frate eu am avut unu in liceu care cu,, sponsorizare'' a trecut de traseu si ce greseli a facut: a urcat pe bordura la un viraj dreapta, a mers cu 70 km/h, a trecut pe galben si cate nu a mai gresit...si totusi a trecut... fara sponsorizare trebuie sa fi as, si asta este greu chiar si cu 3-4 ani de experienta la volan, dar deh, traim in Romania si asta spune totul!
[...] el reduce la 30km/h cand este la trecerea de pietoni. E CLAR, NU avea pentru ce sa ma pice si a cautat un motiv apoi a incercat sa ma faca sa ma simt vinovat! La sfarsit, cand am ajuns de unde am plecat, s-a lega
Cheama televiziunea cind dai examen Ai uitat ca traim in Romania, unde toti politaii au vile si masini scumpe? Cu ce crezi ca si le cumpara pe alea, ca salariul de politai, abia le ajunge de intretinere.
Is marlani ma au pretentia sa conduci ca 1 ce conduce de 30 de ani sunt smechieri ei da nu are voie sa iti ridice frana de mana dupa ce ai lasat-o eu i-am dat in judecata pe faza asta cu frana de mana si l-am castigat i-am cerut daune morale asteapta si aia ceva $$$$$$$ acum suntem in Romania
Pai hai sa ne gandim un pic logic:
1. Nereducerea vitezei la trecerile pentru pietoni si in dreptul indicatoarelor "copii", "alte pericole", "cale ferata", "statii de autobuz" (cu autobuzul in statie) se penalizeaza cu 5 p. Tu ai zis 2 sau 3 greseli de genul 10-15 puncte.
2. Nesemnalizarea sau semnalizarea incompleta a manevrelor se penalizeaza cu 5 puncte. La intoarcerea din 3 miscari ai 3 semnale, deci 15 puncte. 10 sau 15 +15 = 25 sau 30, dupa cum stim la 21 puncte de penalizare esti declarat respins... De aia.