| albion a întrebat:

Care personaj politic din Romania vi se pare ca e cel mai penibil? Care cel mai competent?

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cel mai penibil la ora actuala cred ca este premierul Boc, urmat de aproape de Geoana. Dar ierarhiile se schimba mereu... Cel mai competent dpdv strict politic este dupa parerea mea Basescu, care reuseste mereu sa ii aduca pe toti pe teritoriul scandalului, teritoriu pe care este imbatabil.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Cel mai penibil, desi nu cred ca are grad de comparatie, de departe e Marian Vanghelie. Nu pot sa-mi imaginez cum a reusit "maimuta oparita" - expresia-i apartine - sa convinga un numar asa de mare de bucuresteni sa-l voteze. Mai mult, cum poate un incult sa se pozitioneze in fruntea organizatiei PSD Bucuresti? Daca este adevarat ca va fi urmatorul presedinte al PSD, dupa ce Geoana o va da in bara la prezidentiale, atunci chiar ca suntem de domeniul filmelor cu prosti. Mai greu de desemnat este cel mai competent. Probabil ca sunt destui competenti, dar nu ies in frunte, ca paduchii. Mie-mi place Cristian Diaconescu, desi nu am absolut nici o simpatie fata de PSD. Ba chiar am luat bastoane pe spinare de la gealatii lui Iliescu, la Targoviste.laughing

| gherghe_9739 a răspuns:

Penibili sunt toti.competent niciunul.