| Arthur a întrebat:

Care stat nu are nici cea mai mică problemă cu ce se întâmplă politic în România.

Răspuns Câştigător
| RomulusMilea a răspuns:

Ucraina, Rusia, Polonia...

14 răspunsuri:
| RomulusMilea a răspuns:

Haiti, Liberia, Ghana, Djibouti, Somalia, Gambia, ar fi multe. Nu le pasă, deloc, dar chiar deloc, au ei destule necazuri ale lor.

| Arthur explică (pentru RomulusMilea):

Nu, un stat mult mai important din vecinătatea României.

| asdasdasdasdasdsa a răspuns:

Crezi ca intereseaza pe vreun stat ce se intampla cu politica din Romania straight face :-s Thoamne! Dami funda ca iti zisei raspunsu : Nu intereseaza pe nimeni ce se intampla in Romania

| GabiiHaș a răspuns (pentru Arthur):

Care-i ala?
n-am nici cea mai vaga idee straight face

| DushulRece a răspuns:

Statul degeaba! Ce intrebare proasta

| Arthur explică (pentru asdasdasdasdasdsa):

Total greşit, fraţilor sunteţi chiar aşa aerieni?
" Un eurodeputat Fidesz solicită socialiştilor să adopte o poziţie în PE faţă de situaţia României "
" Merkel: Este "inacceptabilă" încălcarea statului de drept în România "
" Europa, revoltata de actiunile guvernului Ponta. Gunther Krichbaum îi scrie lui Barroso: În România democraţia e atacată. E cazul pentru infringement si suspendarea votului in CE "
" Angela Merkel: Este inacceptabila procedura de destituire a lui Traian Basescu. Aceasta violeaza principiile statului de drept "
" Financial Times: Democratia din Romania merge intr-o directie gresita "
" Consiliul Investitorilor Straini: Recentele evolutii pe scena politica a Romaniei care ar putea afecta stabilitatea si cresterea economica "
" Vă scriu cu mare îngrijorare în legătură cu situaţia politică actuală din România. Ultimele evoluţii indică faptul că România se îndreaptă spre o "democraţie ghidată. În ultimele săptămâni, structurile politice au fost alterate cu o viteză rapidă. Statul de drept a fost subminat, independenţa sistemului judiciar a fost pusă sub semnul întrebării, iar structurile alese democratic au fost suspendate", afirmă deputatul CDU Krichbaum, într-o scrisoare adresată lui Barroso pe 4 iulie, obtinuta de Mediafax. "
" Prin urmare, cer Comisiei Europene pe care o conduceţi să ia în considerare atât declanşarea procedurii prevăzute de Tratatul UE la Articolul 7 (alineatul 3), precum şi a procedurii de infringement potrivit articolului 258 din Tratatul de Funcţionare a UE. Pe durata acestor proceduri, ar trebui instituită o suspendare a dreptului de vot al României", a cerut deputatul german. "
De unde veniţi fraţilor?

| 6xLmCx6 a răspuns (pentru DushulRece):

Da corect in locul lui iti dadeam funda! Like

Ai nimerit. Rusia.

| RomulusMilea a răspuns (pentru Arthur):

Întind gâtul să îmi acorzi funda. Haide! (:-)))))

Normal ar fi trebuit jumătate de fundiţă dar mă gândesc la uzura tastelor care trebuie recompensata.

| RomulusMilea a răspuns (pentru Arthur):

Vorba lui Andi Moisescu de la "ProTV": "Mă înclin, voie bună!" (:-))).

Ok

| Darkmagic a răspuns:

Asta e un fel de "Cine a pus carciuma-n drum" sau ce? big grin

E normal ca Germania sa reactioneze politic, (subliniez POLITIC) pentru ca din punct de vedere euro, si CDU si PDL fac parte din familia Popular europenilor.
Daca in locul PDL-ului s-ar fi aflat PSD-ul, Germania ar fi ramas pasiva si s-ar fi "ingrijorat" Franta, atata tot, sau tu ai alta parere? big grin
Sunt STRICT declaratii politice. Daca pe Merkel o interesa atat de mult "democratia" din Romania s-ar fi "sesizat" si cand Anastase FURA in Parlament cu 10 maini la legea pensiilor de exemplu. Sau in opinia basistilor, aia a fost vreo mostra de democratie?
Am mai dat cateva raspunsuri la categoria "politic", si ca prin minune, nu s-a mai gasit niciun basist sa ma contrazica desi i-am invitat.
Aveti grija cu mine la "opinii" de felul asta ca va faceti de ras...

P.S.
Congrat's! In nemarginita-i intelepciune, userul Arthur a ales sa ma ignore. laughing
E bine ca ne folosim de "logica" faptelor.
O sa-i dau si eu un "ignore", sa-l stapaneasca sanatos. big grin

| Arthur explică:

Îşi mai fac apariţia fantomiţe cu aceleaşi discursuri Copy paste pe care le aud non stop pe antene, la politicienii USL, la reprezentanţii lor etc.