Nu cred ca e o rezolvare cu cainele, daca vin la furat se interseaza din timp, arunca carne otravita si omoara cainele. Tiganii nu au ei scoala dar nu-s prosti, se pricep la furat si smecherii, ca asta e meseria lor.
Mda,lucrurile s-au agravat, am sunat la politie ca atunci cand dadeam o tura de cartier mi-am luat o minge direct in barnau( am fost lovit intentionat) si am o fractura de piramida nazala, am stat putin inconstient.
Eu aș spune un rotweiller. Să știi că indiferent ce câine ti-ai lua, tiganii ti-l pot otrăvi. Au imaginatie cât cuprinde când se gândesc la tâlhării.
Câini de atac legali în România nu cred că există!
Ai grijă cu "valorile"! Sunt din ce în ce mai agresivi și au drepturi! Îl prinzi la furat și îi rupi oasele - te dă în judecată pentru vătămare corporală!
Sfatul meu e să-ți montezi un sistem de supraveghere cu camere și alarmă care să funcționeze și cu acumulatori (în caz că îți întrerup curentul de la stâlp)! Și cumpără un câine lup (ciobănesc german) pe care să-l dresezi să fie agresiv cu oricare intrus. Nu doar cu țiganii "că e minorități și are drepturi"!
Să fii iubit!
Caine lup ciobanesc german, notat.Doar cu tiganii aia am problome ca ii vad cum umbla cu biciclete ruginite ascultand la boxa mea si ma i-a toti dracii
Câinele va avea comportament în funcție de cum te porți cu el sau dresezi. Câinii aia de paza pe care îi știi tu sunt antrenați să atace un străin. Eu am avut un Amstaff și a sărit cineva gardul și nu i-a făcut nimic, doar lătra. Pitbulii și Cane Corso sunt cei mai periculoși, dar și cei mai greu de stăpânit, deci e posibil daca nu îl iei de pui sa se obișnuiască cu tine s-ar putea sa ți-o iei chiar tu
Ma refeream la caini capabili sa atace
Ți-aș recomanda sa iei un câine lup.
Iti iei un Ovcharka, cainele cu cea mai puternica muscatura si il lasi noaptea prin curte. Nu are pe cine sa dea in judecata cand a intrat la tine in curte si l-a rupt in bucati cainele.
Deja o dau in nesimtire, fac aia adunare de familie ca nu mai au ce fura si se muta
Locul lor de munca a fost ocupat de doi ciobanesti caucazieni, are valoare mare cainii!
efspactsy întreabă: