Sunt cele prevazute in Constitutie la indatoriri fundamentale: fidelitatea fata de tara, apararea tarii, contributii financiare si exercitarea cu buna credinta a drepturilor si libertatilor. Numai bine!
P. S. Sper ca nu este tema la educatie civica si chiar te intereseala personal problemele constitutionale.
Sincer, m-a atras mai mult numele tau de utilizator decat intrebarea ta, chiar as vrea sa te ajut, dar ca pacient(daca este cazul) nu trebuie sa ai responsabilitati.Nu stiu exact la ce te referi, si cred ca si cei de pe-aici nu au inteles, fi mai explicit. Expresia 'cetatean-membru' pare cam invechita.Traiesti parca intr-o alta epoca, te rog sa-mi spui daca suferi de aceasta afectiune.
Responsabilităţile cetăţenilor:
• Să observe ce face administraţia locală şi în ce scop;
• Să fie pregătiţi să se implice când administraţia planifică să facă ceva ce poate să le afecteze interesele;
• Să manifeste interes în a înţelege problemele, incluzând constrângerile în ceea ce administraţia poate să facă;
• Să abordeze reprezentanţii administraţiei cu o atitudine pozitivă;
• Să-şi exprime interesele şi ideile clar şi complet;
• Să încerce să lucreze constructiv cu oficialii administraţiei locale pentru a găsi şi implementa soluţii satisfăcătoare pentru ambele părţi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: