| deniseremie a întrebat:

Care sunt sansele ROMANIEI de dupa alegeri? Sau daca mai avem sanse de redresare a economiei?

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Tara nu se va redresa pana cand noi nu vom mai fi ignoranti, letargici. Oricare ar fi la putere nu va face nimic fulminant pentru economia tarii atat timp cat noi suntem o masa inerta.

17 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Inexistente.Deoarece de 23 de ani de invartim intr-un sistem mai mult bipartit, alcatuit din doua infectii purulente, pe care ma voi limita sa le numesc FSN, adica PDL+PSD, care au facut absolut tot ce-a fost cu putinta sa devalizeze.Bine,cat s-a mai amestecat PNL-ul in treaba, a fost oarecum decenta treaba.

Sanse de redresare a economiei sunt.Dar includ fie inflatie de minim 40%, fie crime impotriva umanitatii - adica asasinarea bogatilor, care oricum, nu-si pompeaza nici 2% din averi in ceva sustenabil economic,cu potential real,dupa confiscarea averilor acestora - fie un razboi extrem de costisitor, care ne-ar transforma in Serbia de dupa razboiul civil, fie, cea mai usoara varianta, o echipa de guvernare si conducere competenta.Lucru ce nu se poate gasi actualmente in tarisoara, deoarece puterea corupe. Avem nevoie de un partid extremist ca sa constientizam ce inseamna capacitatea de a schimba ceva.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Sanse am avut mereu, numai ca dam dovada de ignoranta atunci cand alegem cine sa ne reprezinte interesele.Si mai ales ca unele conceptii vad ca se transmit pe cale ereditara. Daca ticalosii de acum v-or plati pentru ce au facut, cei ce v-or urma poate ca vor face ceva mai bun, altfel...scape cine poate.Personal cred in sansa ca tarisoara asta sa se redreseze si nu numai economic.

| Quasimodo a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Sunt de acord cu tine!
Traiasca Romania!

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru Quasimodo):

Multumesc.traiasca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şansele sunt inexistente.

Răspuns utilizator avertizat
| DieBitch a răspuns:

Tristlaughing ..no need to arguebig grin

| gazaru a răspuns:

Crede-ma.Ca asa cum a fost Romania sa va fi si asa va ramane adica saraca ca ponta si antonescu stie numai sa fure

| M25M a răspuns (pentru gazaru):

Bun nu te contrazic, insa nu-i uita si pe cei din tabara pdlista/basista care au fost ca un cancer pentru noi.

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru M25M):

As putea spune ca actiunile celor ce vin dupa ei depind de ce se va intampla cu ticalosii la care te referi. Daca v-or fi aruncati unde merita,,, urmatorii se v-or teme sa le duca mai departe,, opera,, de distrugere a tarii.

| M25M a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Corect, insa cum sau cand vom ajunge in acel stadiu in care dorinta noastra sa se faca auzita de pe strazi? Daca "alesii nostri" vad ca avem si noi "cohones", intr-un numar mai mare, atunci poate vor vedea ca ar fi timpul sa reduca magariile pe care le fac. Insa este o mare diferenta de mentalitate intre noi si restul europei iar ca exemplu din lunea aceasta:
Madrid proteste - mii de persoane
Roma proteste - mii de persoane
Bologna proteste -mii de persoane
Londra proteste- mii de persoane
Atena prosteste -mii de persoane
Lisabona proteste- mii de persoane
Romania moaste- mii de persoane

P.S. Nu am nimic cu credinta fiecaruia, insa daca avem impresia ca ne vom rezolva problemele prin ajutorul divin, este cam trist.

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru M25M):

Corect.Lasam totul in seama altora...

| Dumnezău a răspuns (pentru M25M):

Lasa-l.El e conectat la B1 si la ce ii spune vecinul, care pentru un cico, patruleaza in oras cu pliante ARD.El e de dreapta, ma!

| M25M a răspuns (pentru Dumnezău):

Banuiesc ca vad ca nu vrea sa-mi raspunda.

| gazaru a răspuns:

Astia promit sarea si marea si nimic.Rusineeee

| ionutboss08ia a răspuns:

Nu cred toti sunt numai pentru ei pentru ei mai mult pentru tara mai putin

| deniseremie explică:

Mersi enorm pentru toti cei care au raspuns la intrebare. daca stai bine sa te gindesti ca sa inteleaga c-am toata lumea tara asta numita Romania o poti asemana cu o casa si cu multe terenuri ne mai lucrate de 23 de anii.In care stau 10 oameni, din care doar 4 dintre ei muncesc. Neajungindu-le agoniseala celor 4, cei 6 nu numai ca nu muncesc dar, incep sa faca si inprumuturii ( f.n.i) introducindu-i pe acei 4 intr-un colaps total. Iar ei cei care se bucura din plin de agoniseala celor 4 promitindu-le o viata mai bun...SA FITI IUBITI