anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care va fi urmatorul presedinte al Romaniei? Urmatorul care ne va umilii si ne va duce la "sapa de lemn"? Care nu va face nimic bun pentru tara si popor?
Acum pe bune care este rolul Politicianului"?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Vazand ce raspuns ai premiat ma apuca mila; nu de tine, de tara asta frumoasa si de tinerii sai; de curand multe somitati si chiar capete incoronate au apreciat ca tara din Carpati e o comoara de frumusete a Europei.Ai citit ce spun englezii:"Elvetia e doar o gradina pe langa Carpathia".Eu iau in serios intrebarea ta si spun:chiar astazi am citit un excelent interviu al lui Mihai Razvan Ungureanu si acesta nu exclude posibilitatea sa candideze pentru prezidentialele din Romania.E unul dintre cei mai valorosi barbati tineri ai tarii si ne-ar reprezenta cu onoare in lume, mai ales ca a lucrat si in diplomatie.Mi-as dori din toata inima sa se intample asta.Te invit sa citesti si tu interviul si sa-ti dai seama cat de matur gandeste acest tanar.Numai bine.

| VadTot a răspuns (pentru April):

Pacat ca nu realizezi faptul ca din 89 incoace fiecare guvern presedinte care a condus Tu chiar nu realizezi ce popor am ajuns sa fim? Locul este tutto benne"Dar noi ca oameni Chiar nu vezi in ce stare suntem? Nu vezi cat suntem de pasivi? Este de a Dreptul de SF''cum putem supravietui cu Salariile si preturile care trebuie sa lle onorom"! suntem ca niste biete oi Care pur si simplu nu realizam si parca nu ne pasa pentru ceea ce ni se intampla! Oricine ar veni la guvernare acum Noua tot la fel ne va fi! In 89 ne am dorit cu atita ardoare sa fim liberi sa traim fara grija de maine dar de fapt totul a durat foarte putin Bucuria de atunci sa tranformat in multe zile grele amagiri vise desarte! si Acum parca am intrat intr o oare care normalitate Parca este normal si de a dreptul normal sa o ducem cum o ducem oare de ce? De cce Fiecare zi cu care traim Este mai scumpa? De ce azi nu mai seamana cu maine?"De ce poimaine ne va fi mai greu decit maine? Hei alo vreau sa ti spun ceva Noi ca popor nu cred ca stim sa traim in libertate!"Trebuie sa existe cineva cu o mana de Fier"Cineva de care sa stim de frica Asa Cred Cineva pe care sa l Respectam si sa ne educe cu forta " eu m-am saturat de vorbe Vorbe spuse ce i drept cu foarte mullta Grija din toate punctele de vedere! Dar fapte fapte pur si simplu sa vad un politician care pur si simplu sa i pese de poporul asta care suntem asa cum suntem Noi ca natie nu suntem un popr pretentios suntem un popor foarte pribeag asa ne multumim cu putinul orictat ar fi nu conteaza. Suntem un popr chinuit de soarta si de imprejurarile in care ne aflam! To be contiuned"laughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Dar de unde stii tu ce o sa fie? Vrei mai bine rege? Nu am nimic nici cu unul nici cu altul,dar, asa cum pui tu problema, mai bine fara presedinte. Sa ne conduca ...mama Omida!
PS Ai fost la puscarie? Sau in Afganistan? Asta apropo de username-ul tau?

| VadTot a răspuns (pentru Elianna):

Nu am trait in Romania muulti ani! Daca nu stiai Iadul in Romania Este la el acasa! In puscarie ar fi fost prea bine dar nu am avut norocul acesta pina acum! Si inca ceva a fi s au a trece prin puscarie in Romania Devi peste noapte foarte celebru daca nu stiai!laughingPuscaria in Romania Te Face Celebru! Mai mult Ca orice altceva!

| Elianna a răspuns (pentru VadTot):

Eu traiesc in Romania.Nu traiesc nici bine dar nici rau,dar este casa mea,adica ACASA. Dar cu asa romani peste hotare,nu ne mai trebuiesc dusmani.Fac ei totul! Si faima negativa,si barfa,si ponegreala
Am urat intotdeauna oamenii care au scuipat acolo unde s-au nascut.
In alta ordine de idei,puscaria este loc de lansare pentru unii politicieni de doi bani (vezi Becali sau Dan Diaconescu), este adevarat, mai ales atunci cand se dau drept victime.Altfel de puscariasi m-a iertat viata sa cunosc!

Scuza ma ca te intreb dar te rog frumos si spune mi si mie care sunt acei politicieni de sute de ani Da mi doar doua exemple Asa cum ai facut o cu cei de doi banilaughingDa mi doua exemple de politicieni de sute de banilaughing)

Nu am inteles de ca faci referire la politicieni de sute de ani,ca eu nu am pomenit de asa ceva!
Dar,politicieni care au ajuns sus fara sa faca puscarie (inca) big grininu Patriciu, Dan Voiculescu, Traian Basescu, Adrian Severin.
Asta daca am inteles eu bine ce ai vrut sa zici.

Sute De Bani! ca mi ai spus de niste politicieni de doi lei! si tot nu mai convins /Mi ai dat niste nume de fosti s au inca activi Securisti!

Si care-i problema? Mi-ai cerut politicieni care nu au fost securisti? Reciteste-ti postarea.
La ora asta nu ma mai straduiesc sa te conving, ca nu stiu ce vrei!

| harciog a răspuns:

Nu poti cere unui presedinte imposibilul ca-i un singur om ca si tine dealtfel.Ce se intimpla este vina tuturor.Este vina ta ca vezi tiganii furind orice si taci,ca vezi vecinul sustragindu-se impozitului si taci,ca vezi nedreptatea in toata goliciunea ei si taci,ca esti atacat pe strada si taci de frica, ca incurajezi manipularea de orice fel pe masmedia si taci, ca vezi omul aruncind ambalajul in plina strada si taci pentru simplu motiv ca nu ai treaba.Ai treaba tembelule si, pe linga tine, avem toti tembelii treaba.

| IMC90 a răspuns:

Corneliu Vadim Tudor happy

| mihaibrasov a răspuns:

Numai raspunsuri la misto pana acum. E aproape clar ca va fi Crin Antonescu. Basescu nu mai poate, altcineva din PDL nu e atat de popular. Geoana n-a reusit o data, clar nu va mai reusi, iar Antonescu il face usor pe Ponta (la fel, nu e popular). Ce va fi interesant e ca lumea va crede ca ne vor salva/ajuta, iar dupa 2-3 zile de la alegeri vom vedea cat de rau va fi si cu USL-ul... PDL-ul nu mai iese ca a pierdut voturile bugetarilor si familiilor bugetarilor dupa taieri tampite de salarii...

| VadTot a răspuns:

Eu mizez pe Dan Diaconescu Nu mi l doresc ca presedinte dar asa cred eu ca el va fi urmatorul presedinte cel care totodata ne va intoarce in timp "Un fel de Adevarat "Comunism European"

| Chris88 a răspuns:

Udrea, ai dubii?

| Λndrei a răspuns (pentru Chris88):

Daca ajunge AIA presedinte jur ca in momentu' in care termin liceul fara doar si poate plec din tara!

| roxanarsene a răspuns:

Ok... nu sunt in Romania dar cred ca e destul de jos, daca o sa mai coboare or sa plece toti! eu totusi vreau sa ma intorc acasa dar asta depinde de ei!

| UnuEsteTpu a răspuns:

Sincer sa fiu eu as vrea ca Vadim Tudor sa ia ca presedinte, pentru ca n-am vazut nici un politician care sa se cearta pentru tara, am auzit cand spune-a ca au vandut rafinaria Dinu Patriciu, acest om vrea sa lupta pentru tara dar n-are putere.

Întrebări similare