Chiar si Anca Dragu de la senat a declarat ca cel mai bun prim-ministru a fost Adrian Nastase.
Ce legatura are fericirea ta personala cu guvernul?
sau e doar alta intrebare pusa la misto pentru spam pe TPU la fel ca restul de 45656 intrebari?
Ce a fost asa de glorie pentru tine când ăștia n-au făcut nimic? A, dacă te-ai numărat printre.beneficiarii din banii furați de la stat, atunci îmi cer scuze pentru anii tai de aur
Da,a fost cel mai bun pentru ca eram in criza.=]]]] Cel mai bun? Guvernul Tariceanu si guvernul Bombonel [imi pare rau ca zic asta.]
Cel mai bun guvern la categoria coruptie a fost psd in perioada 2017-2019.
La celelalte categorii n-avem candidati.
Nu,ala a fost Basescu.
Basescu a fost bun, guvernul a fost rau si impotriva lui. Nu mai stii ca Basescu fusese dat afara de catre guvern si apoi reintrodus datorita populatiei? Basescu era impotriva lor pentru ca erau corupti si astia s-au enervat si-au dat-o cu voturile sa-l de-a afara dat publicul nu a ascultat de guvernul corupt.
Stiu,dar asta nu schimba proasta lui guvernare. Multi il apara ca cica e jmecher=]] Uite ca fiica lui e la zdup [ma rog, aproape de zdup]. Btw, Dracnea nu a scapat de puscarie
Ba schimba pentru ca un presendinte nu are puterea pe care o are guvernul. Guvernul este cel care adopta legi si diferite stari. Presedintele este obligat sa le accepte placerile. O data are voie sa refuze dar a doua oara e obligat. Nu e de vina Basescu ca guvernul a fost corupt. Basescu chiar a luptat impotriva lor insa Guvernul era mai puternic, avea puterea necesara pentru a fura. De-asta a fost dat afara Basescu si reintrodus, pentru ca s-a razboit cu ei impotriva coruptiei, insa populatia l-a sustinut si l-a bagat din nou la conducere.
Stiu atributiile unui presedinte, dar doar pentru ca este sustinut de populatie nu inseamna ca e bun. De exemplu, Emil Boc era sclavul lui Basescu. Si poate ca populatia tinea cu el acum 20 de ani, dar acum nu mai tine, uite ca nu a intrat in parlament. Si Basescu e un corupt nenorocit, si nu sunt fan antena 3. Daca fiica sa a fost condamnata, iti dai si tu seama cat a furat el.