Ma, ai 3 ani? Altfel nu-mi explic. Actele de divort nu costa bani, si daca erai un om in toata firea stiai asta.
Ai ceva probleme la mansarda? Am spus eu ceva de bani? Fii mai atent cui adresezi comentariile.
Am 3 ani, intr-adevar.De cand m-am recasatorit. Dupa un divort.
Da, nu costa bani! E moca! Asa le place judecatorilor/avocatilor/notarilor/functionarilor din primarii sa depuna munca voluntara in folosul societatii si sa asculte lamentarile a doi idioti care nu se mai inteleg.
Divortul pe cale amiabila nu costa nimic, mergi la primarie dai o declaratie si dupa o luna te duci sa-ti iei certificatul de divort.Partajul,copii e alta socoteala.
Raspuns foarte gresit. Fiecare primarie si-a stabilit taxa de divort, stiu de la cateva primarii ca este intre 400 lei si 1.000 lei.
Pentru cererea de divort intemeiata pe prevederile art. 373 lit. a) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicata, cu modificarile ulterioare, denumita in
continuare Codul civil — 200 lei;
pentru cererea de divort intemeiata pe prevederile art. 373 lit. b) si c) din Codul civil — 100 lei;
pentru cererea de divort intemeiata pe prevederile art. 373 lit. d) din Codul civil — 50 lei
mai multe detalii aici : http://www.dreptonline.ro/utile/divort.php