| mhann a întrebat:

Cat de contagioasa poate fi noua forma de gripa P GA1*, pentru a fi contractata de un neamtz**?
Se trateaza cu complexul de vitamine B***

* P= Prostanac
GA cei doi
** Johann ar fi putut fi un bun si necesar primministru, dar nu asa..., pacat.
*** Base

Răspuns Câştigător
| Dmonik a răspuns:

@ardnaxur1961: La cine te referi? Iliescu in cunostinta de cauza l-a numit prostanac, noi doar dam citate din clasici in viata! tongue
@eu_o_mare_enigma : In cazul asta, eu nu mai vreau sa vina Mosul...prefer oricum barbatii mai tineri!

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cat de contagioasa poate fi prostia incat sa ajungi sa jignesti un om pe care nici macar nu-l cunosti?

ardnaxur1961

Imi cer scuze. Eu, insa, nu obisnuiesc sa iau drept litera de evanghelie ideile altora. Sincer, nu mi-as permite niciodata sa jignesc pe cineva numai pentru ca altcineva are o parere proasta despre.
Probabil ca atunci cand toti romanii vor invata sa gandeasca singuri, cand vor renunta la spiritul de turma, tara asta va iesi, in sfarsit, din marasmul in care se zbate.

ardnaxur1961

@mhann: Da. Stiu. Ardealul si Banatul sunt stat in stat. Chiar ma intreb de ce nu emigrati toti, ca tot va pute totul in Romania. Cum naiba reusiti sa traiti in preajma unor idioti ca noi, astilalti? Chiar va plang de mila. Sau, probabil, v-a promis cineva autonomie daca-l votati. Bafta!

| Dmonik a răspuns:

Voi sunteti foarte seriosi! Litera de Evanghelie? Aici se deruleaza niste simple discutii, nu? Doar nu suntem formatori de opinie!

| Dmonik a răspuns:

Nu... fara poze! Sunt patita, te cred pe cuvant!

| mhann explică:

@ardnaxur1961, cu mult respect,
1. De unde stii ca nu-l/i cunosc?
2. N-am dat nici un nume... sau e prea evident?winking
3. nu stiu ce fac romanii... dar noi n-am mers cu Johann, tocmai pentru ca n-o luam dupa prima oaie...winking
4. Ardealul si Banatul, precum si o parte din afara arcului carpatic, au criterii de evaluare confirmate de vremi... si vremuri

| mhann explică:

@ardnaxur1961: iarasi cu mult respect,
Regret ca v-am iritat facandu-va sa folositi cuvinte nepotrivite si mai cu seama nedrepte. Si ca sa va dati seama ca nu gandesc in termenii pe care i-ati sugerat, ve rog cititi prima din intrebarile puse de mine pe TPU.
Nu, Romania nu pute nimanui. Este o tara frumoasa, cu foarte multi oameni deosebiti, de toate nationalitatile. Evident, ca peste tot sunt si uscaturi, dar nu despre astia vorbim.
Fiind o tara in dezvoltare exista potentzial de buna stare pentru toata lumea. Dar pentru asta trebuie vazut, dar si intzeles ce au facut altii. Cu alte cuvinte asa cum spune o inteleapta vorba romaneasca, nu trebuie inventata coada la frunza, de asta s-au ocupat altii. Mai brutal spus: Fara democratii originale!
Sincer, imi pare rau ca v-am suparat si va cer scuze, daca puteti sa mi le acceptati, dar asta nu schimba cu nimic adevarurile confirmate de vremi... si vremuri.

| Mwhahahaa a răspuns:

Baseeeee :X
Happy pentru ca a cazut el.

| Mwhahahaa a răspuns:

Presedinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca multi dintre noi vor trebui sa mai acumuleze destule cunostinte la capitolul politica si sa nu se mai lase manipulati de sondaje mincinoase si de televiziuni de doi lei. Da, Johannis a contactat-o de mult, de pe vremea cand facea negot cu copii in Canada. Ce sa spun, decat ca Geoana poate isi gaseste acum in prag de sarbatori o slujba sa poata da banii din campanie inapoi.Am si vazut un job bun pentru el:
http://www.romanialibera.ro/......mbrie.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anna carenina-sa-ti trimit o poza? Poate...iese ceva, mai stii? De unde nu am eu norocul ala... laughing tongue
@ardnaxur1969-tu cum poti numi o persoana care la o simpla numaratoare ii ise in jur de 80 de milioane de romani? Cum poti numi o persoana care viseaza la cai verzi pe pereti incat ii fac invidiosi si pe inginerii de la NASA? Cum poti numi o persoana care nu are nici cea mai mica notiune de economie, in schimb va da romanilor care doresc sa se intoarca in tara cate 20. 000 de euro? Eu cred totusi ca Iliescu l-a alintat.Mai este mult pana sa ajunga Geoana la nivelul tatucului.

Întrebări similare