Monseniore m-am saturat de toti oamenii politici dar cel mai mult ma doare cretinismul galopant asa cum bine aminteai.Vina cine o vrea, sara astia din schema dar un lucru e sigur; Poporul e prosti.
Sire, cu atât mai mult cu cât : " Liderul PNL Crin Antonescu si-a depus declaratia de avere. Potrivit documentului, acesta detine peste 270.000 de euro, peste 8.000 de dolari si aproape 6.000 de lei.
Sotia sa, Adina Valean, a castigat anul trecut peste 90.000 de euro din consultanta pentru o firma a lui Dinu Patriciu. In doi ani suma totala pentru aceste servicii se ridica la 200.000 de euro.
Adina Valean si Crin Antonescu au o situatie financiara confortabila "
Nu postam întrebarea dar am avut o discuţie interesantă cu un domn vecin care mai nu plângea situaţia celor care prin absenţa de la locul de muncă unde noi i-am trimis şi unde nu prea am văzut să facă mare lucru ( atunci când se îndură să treacă pe acolo, aşa la o şuetă cu colegii în barul onor instituţiei şi mai puţin la dezbateri pentru că îi trage la somn pufoasele fotolii ) urmează să nu primească salariu pe perioada absenţei de la serviciu.
Trist este că vecinul meu este un pensionar care a lucrat în învăţământ, are o pensie destul de mică, nu a fost la manifestaţii dar plânge pentru cei care au pensii sau venituri de multe ori mai mari decât a domniei sale, printre care l-a amintit şi pe fostul soţ al Mariei Iovan, care tocmai spunea că nici la frizer nu mai are bani să meargă din cei 3000 lei pensie pe lună.
Of mai Arthur cum mori tu de grija lui Antonescu in loc sa-ti faci griji de PDL-istii tai care mai au putin si fac poc toti.De umflati ce sunt! La propriu unii si la figurat toti!
Sincer dupa alegeri cred ca partidul asta nu o sa mai existe PDL-ul! Nu esti un pic ingrijorat? A,nu! Ca tu esti monarhist convins, uitasem!
Daca vorbim despre averea lui Antonescu, hai sa vorbim si despre a lui Basescu si a ficei mari(mega-apartamentul ala de 800 000 euro-cat o fi muncit saracuta sa il cumpere; cata foame o fi facut sa stranga ea banut cu banut la ciorap sa il trimita pe tati in Austria sa se opereze),a lui Videanu(care si-a facut un adevarat sat de vacanta in Bucuresti, ca numai casa nu poate fi numita aia), a doamnei Udrea care "ca tot romanul"face si ea imprumuturi de sute de mii de euro la banci si etc!
Sincer pari penibil aducand in discutie "bogatia"lui Antonescu cand baronii PDL dau pe dinafara.Rusinica!
Si vecinul tau pensionar din cauza cui a ajuns asa? Cine ne conduce si jefuieste constant? Uite tocmai de asta mie mi-ar fi rusine sa aduc in discutie saracia vecinului si sa scot in evidenta "bogatia"lui Antonescu, dar sa nu observ deloc nesimtitii din PDL care fura cu patima.
Chiar sunt curios dupa alegeri sa vad daca rezerva nationala a Romaniei, de care tot ne trambiteaza Basescu si Boc mai exista!
Concluzie:sa nu prindem gainarul sa-l judecam pentru hotie cand hotul adevarat a sleit un intreg stat!
Nu te mai supara pe Arthur pentru ca el si Harciog poarta ochelari pedelisti care vede numai intr-o directie, reforma statului in dauna populatiei si in avantajul PDL. Nu stiu cum acesti ochelari magici nu vede si casa pe care si-a tras-o (ciordita) Basescu "ca tot romanul" cand era primar.
Stai pe pace, ca fiecare are cite o matusa Tamara dosita pe undeva. Abia asteapta sa crape si sa dea vina pe ea, cind ii intreaba DNA-ul de sanatate.
Problema este simplă chiar dacă divaghezi : nu mă interesează cum a obţinut acei bani ci faptul că a minţit grosolan.
Mă interesează acest lucru din perspectiva candidaturii la prezidenţiale şi după mine pe toţi ar trebui să-i intereseze condiţia morală a viitorului posibil preşedinte oricare ar fi el.
Pe Arthur il inteleg dar pe Harciog n-am cum, oricat as incerca!
Înţelegerea este reciprocă...
Pai cum sa il intelegi pe animalu'X Harciog care este...scapat din padure.
Cand ti-am citit raspunsul, mi-am imaginat ca urmaresc emisiunea Vorbe Grele cu Victor Ciutacu, de la Antena 3.
Sau ca ai citit randurile unui om informat.Imi repugna Ciutacu dar citesc cu placere Cristian Tudor Popescu.Tu de unde obtii informatiile tinere geniu? De La B1 tv?
Frumos atacul subtil, dar nu cred ca era necesar. Asta daca vrei sa discuti civilizat intr-un domeniu delicat, precum politica.
Nu, nu ma uit la B1tv, desi imi plac cativa jurnalisti de acolo, in frunte cu Radu Banciu. Ma uit foarte des pe Antena3, spre surprinderea ta, dar asta nu inseamna ca pot fi si manipulat.
N-am cum sa fiu manipulat la anii mei amice! Civilizat pot sa discut cand nu-mi vii cu ironii de doi lei!
Aveti proasta impresie ca toti cei care sunt contra puterii actuale sunt cu Ponta si Antonescu sau sunt manipulati de televiziunile lui Felix.Nimic mai gresit.
Actuala clasa politica indiferent de culoare,e putreda, scarboasa si niciun partid politic nu va face ceva mai bun pentru tara asta, iar asta vezi cu ochiul liber fara sa fii manipulat de vreo televiziune.Toti sunt corupti, mincinosi, parsivi si propriul interes primeaza.Am mai spus ca am cunoscuti in toate partidele politice, care in teritoriu isi dau mana si trag chefuri la greu, se ajuta unii pe altii si doar la televiziuni par ca mor unii cu altii de gat.De fapt, ce vorbesc eu? Nu trebuie sa ii cunosti personal sa-i vezi cum se acopera unii pe altii:Basescu inca n-a permis judecarea lui Iliescu pentru mineriade de exemplu...dar cum ar putea face asta cand el era ministru la transporturi in perioada aia, daca nu ma insel.Sa nu mai vorbim de curvele politice care trec fara retineri dintr-un partid in altul ca si cand ar schimba autobuzul.
Speranta noastra sunteti voi cei mai tineri! Asta daca nu va consiliaza"maestrii"in arta "sacrificiului personal" pentru binele natiunii...cica.
Te contrazic. Manipulat poti fi de la orice varsta. Stiu prea bine cum sta treaba prin partide, fiindca am avut tangente. Nu fac parte din niciun partid politic si nici n-am facut vreodata, dar am parerile mele despre fiecare in parte. Daca nu ma insel, intrebarea de aici este despre Crin Antonescu, nu despre Basescu. Marele Crin, care in ziua de alegeri a venit la alegeri cu bodyguard-ul langa el si-si arunca priviri arogante prin jur, de zici ca descoperise gaura din covrig. Spun asta fiindca eram langa el. Este un mascarici, de fapt toata politica asta, este un circ. A uni partidul de stanga cu cel de dreapta, mi se pare o aberatie, ce combate orice doctrina politica. De Ponta nu mai vorbesc, ca face gafe mai mari ca atunci cand ating eu mingea de baschet. N-am nevoie sa-mi zici ca toti sunt corupti, mincinosi, ca toti arata o fata la televizor si o alta fata in interior, fiindca stiu prea bine. Cu unii am interactionat, iar de altii am informatii de la prieteni bagati in mass-media si show-biz-ul romanesc. Dar nu cred ca asta-i relevant aici, cine stie pe cine, ce cunoscuti are fiecare si asa mai departe.
Spui de oameni care si-au schimbat partidul fara retineri? Studiaza cazul Neculai Onțanu. Sau chiar Cristian Diaconescu. Vezi din ce cauza au facut acest lucru.
Speranta in cei tineri? Politica este bagata mai mult decat stim noi. Directorii de scoli de aleg pe criterii politice, posturile la fel. Tot Cna-ul, Garda Financiara, Directia pentru tineret si sport, ITM-ul si toate institutiile de stat, sunt controlate politic. Si stii ce e trist? Ca daca nu te bagi in fenomen, risti sa ramai cu totul pe afara. Te bagi, esti compromis. Victima. Nu te bagi, esti lefter. Cam asta-i treaba la noi.
Si-nca ceva: ironia nu tine cont de varsta, asa ca nu incerca sa impui un anumit respect, doar datorita anilor. Acela se merita. Cat de stilul epigramatic pe care-l ai, este de prisos.
Stimate justiţiar, dă-mi te rog ceva palpabil legat de faptul că : " Basescu inca n-a permis judecarea lui Iliescu pentru mineriade " şi îmi ridic pălăria, altfel nu consider aceste vorbe decât o manipulare grosolană.
Din câte îmi amintesc a fost destul de târziu condamnat la noi comunismul şi de către acelaşi Traian Băsescu care a fost atunci " aplaudat " şi " încurajat " de toate forţele politice, este singurul preşedinte sub mandatul căruia au fost aduşi în faţa instanţei politicieni corupţi şi de la putere şi din opoziţie fără declaraţii de susţinere a celor din propriul partid, iar unii dintre aceştia au fost chiar condamnaţi, a echilibrat situaţia financiar-bancară ( în situaţia crizei mondiale ) după straşnica guvernare PSD-PNL atunci când : " Abia s-au încheiat ecourile victoriei Romëniei la Haga împotriva Ucrainei, în litigiul privind platforma continentală, că a început un alt mare scandal legat de Marea Neagră şi Insula Şerpilor. Scena politică s-a inflamat ieri, după ce s-a aflat de existenţa unui act adiţional secret al unor concesionări rapid trecute pe sub mënă, de Tăriceanu, unei firme ce are legături cu Rompetrolul lui Patriciu. " etc.
Toti e aceeasi mizerie...
Eu votez cu Domnu Dan, singurul cere e pa dreptate
anonim_4396 întreabă: