| Angelindeed a întrebat:

Cat de departe credeți că o să ajungă AUR?

Răspuns Câştigător
| goguPatent a răspuns:

Așa. Tu ai copiat ce scrie pe site la ei. După ce au scris alea pe site obiectivul lor a fost scandal, bătăi în parlament, intrat cu forța în mai multe instituții ale statului, discursuri antisemite, homofobe și xenofobe. Doar cu atât a atras prostimea alaturi de ei. Cu violența și ura. Nicio vorbă despre proiecte concrete.

23 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru binele nostru sper ca e la apogeu, desi ma insel. Tara e plina de analfabeti adepti ai puterii pumnului care incep din ce in ce mai mult sa ii venereze.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și știi ce a mai făcut Orban in Ungaria? A cenzurat presa. Înțelegi cât de grav e asta?

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Orban a facut bine pentru ai lui, a avut grija de interesul tarii si oamenilor lui, nu de interesul UE, a fost baiat destept, nu ca noi ca facem jocul SUA si UE si noi suntem praf cu toate, am dat tot la altii si gaze si petrol si pamanturi, si asa mai departe.
A plafonat niste preturi la alimente de baza si obligatia de a exista la raft, deci e ok omul ala.
L-a zburat pe Soros de acolo cu facultatile lui cu tot pentru ca se stia ce vrea, si anume sa scoleasca la scolile lui oameni pe carea pai sa-i puna sus sa conduca in interesul lui acolo.

Lasa sa-mi cenzureze presa care si asa minte si nu ajuta si daca e necenzurata, decat sa am gaz scump si curent scump.
Omu a facut contracte mari cu rusii la gaz ieftin, bravo lui!
Rusine noua ca o sugem la UE si SUA la infinit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ok deci mi ai răspuns la întrebare. Nu înțelegi ce înseamnă cenzurarea presei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să ajungă atât cât o să i se permită. La violența lui trebuie să i se răspundă cu violența legii pentru a fi oprit. Exemplu. A intrat în forță în Primăria din Timișoara. Forțele legii ar fi trebuit să îl oprească. Acum provoacă o demonstrație unde invită lumea să vină împreună cu animale, oi, etc. Dar și cu autocamioane. Ca să ce? Ca să determine căderea guvernului prin forța, violența străzii. Ca să instituie ce? Dictatura partidului lui. Adică terminarea cu democrația. Dacă o să i se permită o va face. După ce el este la putere, dacă asta este modalitatea de schimbare a guvernului, el va permite la cei ce se opun lui, să îl dea jos de la putere cu altă demonstrație de stradă unde se vine cu câini și cu pisici? În mod sigur nu. El nu oferă soluții pentru schimbarea situației economice, el folosește criza socială pentru a ajunge la putere cu mijloace violente. Dacă îl lași, o va face. De aceea trebuie oprit. Democrația actuală are deficiențele, greșelile ei, dar este mai bună decât orice dictatură.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tu speră. Dar ca să vină la putere, trebuie să fie aprobat de comunitatea internațională. Altfel nu rezistă. Suntem suverani la noi acasă doar teoretic. Să îți aduci, aminte de 89, cum au determinat alții rezultatul, vorba lui Ceaușescu, forțele din Est și din Vest.

| Mosotti a răspuns:

Nu o sa ajunga departe ca au astia grija sa nu ajunga, ca AUR propune niste chestii anti UE care nu vor fi admise de UE si de conducatorii actuali, gen sa nu mai dam energia la altii, si asa mai departe.

Ce vrea AUE e f bine, insa nu vor putea ajunge sus sa puna in aplicare ce vor, sau ce pretind ca vor, ca e posibil sa nici nu faca ceva daca ar veni.

| goguPatent a răspuns (pentru Mosotti):

Că idee, AUR nu are nicio propunere legislativă până acum. Nici măcar vreun proiect. Tot ce au făcut ei pana acum e sa tipe și să facă scandal. Și uite așa va ia fata la unii. Că voi in prostia voastră credeți că aia chiar fac ceva. Surpriza. Nu fac nimic decât scandal. Dar asta le place românilor cel mai mult. Scandalul.

| Mosotti a răspuns (pentru goguPatent):

Eu nu am zis ca, chiar fac ceva! Eu am zis ca ce zic ei, zic bine, am si zis ca e posibil ca si daca ajung sus sa nu faca nimic din ce au zis.
Obiectiv au, cum n-au? Uite:

1. Întărirea legislativă şi constituţională a statului. Legi administrate eficient de funcţionari în a căror autoritate populaţia să aibă încredere.
2. Lansarea cercetării şi dezvoltării cu implicarea universităţilor.
3. Politici monetare şi fiscale ferme. Nivelul taxelor să fie scăzut. Păstrarea monedei naţionale este un mare atu, care nu trebuie neglijat. Şi sub nici o formă nu trebuie aderat la moneda euro.
4. Dezvoltarea căilor de transport. O ţară curată şi îngrijită.
5. O politică externă regională şi globală de promovare a concilierii.
6. Transformarea unui handicap în avantaj de nişă economică: agricultura românească – cu scopul final de a asigura independenţa alimentară a ţării. Protecţia pădurilor şi conservarea mediului.
7. Dezvoltarea durabilă – concept naţional.
8. Securitatea persoanei: strategia de sănătate bazată pe prevenţie, hrană sănătoasă, educaţie prin mişcare, politică demografică stabilă. Pentru a realiza aceste obiective spunem:
• Un NU hotărât privatizării sistemului de sănătate. Este un bun public şi nu trebuie privatizat, ci parţial mutualizat. Trebuie îmbunătăţit prin investiții.
• Un NU hotărât înstrăinării sectorului de energie. Este un sector cheie al economiei, trebuie să rămână în mâinile românilor.
• Un NU hotărât exploatării de către străini a resurselor naturale. Ele aparţin românilor şi trebuie exploatate de către statul român.
• Un NU hotărât vinderii pământurilor agricole şi pădurilor. Ele sunt ale românilor.
• Un NU hotărât asumării responsabilităţii de către guvern în 75% din legi. (Este o formă de dictatură, Parlamentul trebuie să-şi recâştige rolul.)
• Un NU hotărât investiţiilor speculative care sifonează bogăţia creată de alţii sau de natură. (Un DA hotărât pentru salvarea Roşiei Montane.)
• Un NU hotărât acelor corporaţii transnaționale care vin în Romania pentru a o transforma într-un bantustan, otrăvindu-ne hrana, apa şi sufletele.

| Mosotti a răspuns (pentru goguPatent):

Am copiat de pe softpedia, ca cineva a deschis topicul cu AUR, poate ca ala a luat de la site-le AUR, nu stiu.
Antisemitism, homofobie si altele, poate vine din cauza ca auzisem ca AUR ar fi de fapt extrema dreapta, nu stiu ce sa zic.

Pai cu violenta si ura nu merge, asta clar.

| goguPatent a răspuns (pentru Mosotti):

Așa. Tu ai copiat ce scrie pe site la ei. După ce au scris alea pe site obiectivul lor a fost scandal, bătăi în parlament, intrat cu forța în mai multe instituții ale statului, discursuri antisemite, homofobe și xenofobe. Doar cu atât a atras prostimea alaturi de ei. Cu violența și ura. Nicio vorbă despre proiecte concrete.

| Brizbriz a răspuns:

Or sa produca un nou Hitler, un nou Gestapo, si o sa ii omor pe toti... mama lor de NAZISTI! big grin

iar apoi mi se v-a spune... Captain America big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| goguPatent a răspuns:

Deci singurul proiect al celor de la aur a fost retragerea unor drepturi a unor persoane care au alta orientare sexuală. Ce de proiect cu care sa se laude.

| goguPatent a răspuns:

Că să înțelegi ce mizerie e la aur până și BOR, cea mai homofoba instituție din Europa se dezice de ei.

| goguPatent a răspuns:

Aici cu așa popor așa conducători trebuie sa fiu de accord cu tine. Vreau nu vreau recunosc că aur reprezintă majoritatea. Sper că nu realizează și majoritatea toată treabă asta

| goguPatent a răspuns:

Uite, tu ești votantul perfect aur.
Jignești, consideri homosexualii bolnavi psihic, nu oferi absolut nimănui diferit de tine credit, ai o problema cunorcine e diferit de tine, o ții doar cu fake news, ai un limbaj care denota lipsa de educație și pari că suferi de un naționalism bolnav. Când țara va fi condusă de oameni ca tine, vom avea enorm enorm de pierdut. Faptul că vom ieși din UE ar fi eșecul maxim al țării. Și asta s ar întâmplă dacă oamenii pe care ii venerezi tu vor conduce țara vreodată.

| goguPatent a răspuns:

Mda. Am pierdut timpul aiurea în discuția asta. E clar că nu prea știi ce vorbești. Ai scris atâtea bălării in ultimul răspuns încât te ai dat de gol că nu prea înțelegi ce se întâmplă pe lângă tine.

Austria și Finlanda sunt in UE. Ce ***...
Turcia e într-o criză economică majoră... o duce bine pe dracu.

Iar economia României s-a ridicat în ultimii ani doar pe baza de consum. Consum al celor care lucrează la corporații, corporații care plătesc taxe și impozite imense... Taxe și impozite din care trăiește statul român.

Lasă prostiile, ai dovedit că scrii numai prostii și nu intelegi nimic. Sper doar că nu ai drept de vot, iar discuția se încheie aici.

| goguPatent a răspuns:

Ce mai continui sa scrii? Adică cum sa purtam o conversație despre politica când tu nici nu știi ce țări sunt în UE. Auzi la tine, Austria și Finlanda nu sunt in UE și Turcia o duce bine. Ce prostălău. Cum sa insiști să îți dai cu părerea despre politica...

| goguPatent a răspuns:

Plm nu știi ce țări sunt în UE și tu vrei discuții despre economie.
Albania e după Moldova țară cea mai săracă de pe continent și tu crezi că o duce bine și vrei sa discuți despre economie?

Ce sa mai, ai demonstrat că ești votantul aurista. Analfabet funcțional și homofob... Austria și Finlanda nu sunt in UE. Turcia în cea mai mare criză economică cu o inflație până la cer o duce bine. Albania e tara care o duce bine desi e a doua cea mai săracă din Europa.
Ba mă ca.c pe mine de ras. Bahahahahah bahahahahah. hahaha.

| goguPatent a răspuns:

Da, de fapt chiar am fost in Albania. E o saracie crunta acolo.

bhahahahahahaha
bhahahahahaha

cum ma sa nu stii ca Austria si Finlanda sunt in UE.
CUM? bhahahahahaha

| goguPatent a răspuns:

Nepotu meu are 7 ani si stie ca Austria e in UE.
bhahahaha bhahahah bhahahhaaa

| goguPatent a răspuns:

Zii lui Simion cand va mai da texte de postat pe net anti corporatii si anti gay sa va zica si cu geografia.
Macar o lista cu tarile mai sarace ca Ro sa va dea sa nu le dai exemplu.

Austria nu e in UE.
bahahahhaha bahahhahaha bahahahaaa

| goguPatent a răspuns:

Baahhhhh, le-am povestit si la munca la colegi ca este unul pe net care se crede expert in economie si politica dar crede ca Austria si Finlanda nu sunt in UE. Bahhhaaaaa, ce ras am bagat la pauza de masa...

| goguPatent a răspuns:

Hahahaha, Austria nu e in UE.
Turcia are o economie beton.
Albania a2a cea mai săracă țară din Europa o duce bine.

Hahahaha bahahahahah bhahahaha.