"Cat de greu este sa schimb un profesor de la clasa?" - dacă toți părinții consideră că e necesar/util (oare cum ar constata asta?) și ar acționa in consecință, s-ar rezolva intr-o zi
"Bate constant apropo că un coleg ar fi drogat" - dar măcar e?
Cu vreo inregistrare ceva o merge?
Nu, nu este drogat
Slabe șanse, folosim ceva numit de ea "sa imitam maimuța" adică pe ea.
Dacă nu folosește telefonul nici noi sa nu o facem, ii dau dreptate, dar când folosește laptopul nu mai e nimic greșit și dacă folosim telefonul atunci, mare tragedie pe pamant
E ilegal
Foarte greu.Ce inseamna subtil? Ca l-a numit pe unul drogat nu cred ca va fi luat drept dovada.Iar daca consumati alcool care e problema? Multi liceeni fac asta.
Bai, de exemplu la întrebat pe unu "bobo nu cumva tu *inspirat agresiv" asa-i?
De multe ori daca te scoate la tabla, face glumite pe care momentan nu mi le amintesc, că ești mai puțin inteligent, adeseori ajungi sa te simți umilit din cauza ei
Cum sa spuna asa? Vorbim de un liceu tehnologic?
Exact, cum ai dedus asta?
Niciun prof normal la cap, dintr-un liceu serios, n-ar intreba asa.
Adica, nu imi dau seama daca isi uraste jobul si face glume stupide ca sa mai rada, crezand ca si voi radeti sau...mda.E tristut. Sper sa va gasiti alt prof pe viitor.
Ea considera în capul ei că este "prietenoasă" și distinge atmosfera prin aceste "glume" sau atenții asupra elevilor având mereu un zambet pe față care clar nu arata fericire din cauza jobului
Nu e atât de greu, daca sunteți uniți.
E diriginta voastră?
Dacă nu, anunțați-o pe diriginta ca doriți o alta profesoara, ca aceasta nu preda bine, nu înțelegeți, si va mai și jignește și desconsidera.
Apoi, chiuliti in grup de la ora ei, toată clasa.
Dacă rămâne unul, are voie sa va pună absenți.
Dacă lipsiți toți, nu are acest drept.
Dupa 4-5 astfel de tratamente, ori va pleca singura, ori va ajunge cazul la director și va fi obligat sa va asculte.
Noi asa am scăpat de a noastră, tot profa de mate.
Orice o întrebam, nu știa, venea a doua zi cu problema rezolvata de soțul ei, ceva mai răsărit decât ea.
E greu sa le schimbi și pe alea care te jignesc pe față, d-apai pe alea care o fac subtil.
Aţi discutat problema la dirigenţie? Ar trebui să îşi dea şi diriginta / dirigintele cu părerea. Mă gândesc că şi părinţii s-au plâns de acest aspect pe la şedinţe, nu? Chiar nu s-a găsit nicio soluţie?
Ședința nu sa făcut, diriginta susține că e mai okay in decembrie sa mai vedem și cu situația școlară(note) și oricum dansa tine cu prietenii ei profesorii nu cu clasa