Întrebare recomandată | justitiarul a întrebat:

Cat de inteleapta a fost ideea infiintarii ARD- ului, care s-a si desfiintat si cat a ajutat aceasta alianta PDL-istii sau cat i-a ingropat?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

A fost o idee suficient de inteleapta pentru a le aduce peste 15% din votul romanilor. O sleahta ca cea a PDL-istilor, intr-o tara normala la cap nu ar fi intrat deloc in Parlament, de aceea cele 15-20 de procente pe care le-au castigat sub masca ARD-ului sunt o adevarata performanta, pe care vad ca o si trateaza ca atare.
Romanilor nu le pasa insa ca aceasta gasca a praduit tara si a "cheltuit" sume nejustificat de mari pe obiective absolut inutile, in vremuri de criza (vezi sali de sport, piscine si terenuri cu nocturna in sate depopulate, telegondole si partii in zone in care turismul lipseste cu desavarsire iar turistii nici macar nu pot ajunge samd), insa i-au taxat pentru impertinenta, indiferenta si mai ales aroganta cu care au fost tratati in ultimii ani.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici vorba sa fi fost inteleapta. Parerea mea este ca a fost o miscare facuta la disperare, au crezut ca prin asta o sa stopeze caderea. Nu i-a ajutat cu nimic, cred ca dimpotriva.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pai, hai sa analizam! In momentul in care a inceput sa-i fuga pamantul de sub picioare, PDL a inceput sa caute "aliati" care sa aduca voturi, mai ales ca "echipajul" a cam parasit corabia.
Si, ce-a gasit? Sau, ca sa parafrazez o replica celebra, "ce-avem noi aici?"
Avem una bucata PDL ciufulit, jumulit, subtiat prin abandon sau prin eliminare;
Mai avem un PNTCD prafuit, mancat de molii si rupt de realitate;
Mai avem doua partidulete-satelit (sa dea dracu' daca mai stiu cum le cheama), infiintate pe genunchi si conduse de "personalitati" mai mult decat controversate: Unguent si legionarul ala mic si ciudat iesit la vanatoare de vampiri (ca altfel nu-mi explic funiile de usturoi).
Iti dai seama ce avorton a putut sa iasa din asemenea "parinti".
Deci, avorton fiind, normal ca n-a facut nicio branza.
Acum, fiecare se repliaza in coltisorul lui intunecat ca sa-si linga ranile.
Astept cu nerabdare si cu nesfarsit interes momentul in care fiecare dintre "parintii" avortonului va incepe sa arunce vina esecului pe ceilalti parteneri.
Momentul in care buldogul va turti tubul de unguent, in care micul legionar va boci in pumni ca n-a aparut subtitrarea la ultimul Twilight si in care mosnegutii se vor plange cui va vrea sa-i asculte ca "tanara generatie nu le da locul in tramvai".
Ah...si, evident, se vor zgaria toti pe ochi de ciuda ca au trimis-o pe Barbie in Moldova unde inca mai pun aia botul la Louis Vuitton si la tocuri de 20 cm.

| Hombre a răspuns:

Disperare si atat. Totusi sunt contrariat de voturile luate de Udrea, ce lume tampita.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Inteleapta?
Pai daca si initiatorii ei o considera o greseala,ce sa zicem noi astialalti!
Greseală pe care au facut-o PDL-istii si la alegerile locale, cand s-au deghizat dupa diferite partidute si formatiuni, cu alta culoare decat portocaliu, si alte insemne electorale, de nu mai stia nici basistul votant pe cine sa puna stampila! Si asta ca sa fie confundati!
Eu, ca votant activ al PNL din 1990, am fost socata de ce scotea pe gura acel Neamtu,de care nu mai auzisem si sper nici sa nu mai aud de aici inainte!
Iar MRU...s-a facut de ras cu lista lui de cheltuieli de lux,cand tara trecea prin austeritate!
A fost si o lupta surda intre doua eminente, el si Victor Ponta! Amandoi tineri, cu studii solide si cu veleitati de atotstiutori! Cat a fost prim ministru dadea cu tifla in stanga si dreapta! Mie personal mi-a fost foarte antipatic!
Imi pare rau de Blaga! Cu el se putea discuta, un om harsit in ale politicii..., ca in politica trebuie sa ai o arta a negocierii, ca sa nu cazi in ridicol.
Dar...ramane pe dinafara parlamentului si el!
As fi vrut sa-l vad pe el inauntru, nu pe Elena Udrea redistribuita!

| onasis1961 a răspuns:

Părerea mea că această alianţă nu-şi avea rostul.PDL-işti au pierdut câteva procente bune.

| Raiden a răspuns:

Un lucru e cert: a fost mai inteleapta infiintarea ARD-ului decat infiintarea PP-DD-ului.
Nu ii voi face jocul lui Dan Diaconescu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au şi separat deja? rolling on the floor Pe portocalii nu-i mai ajută nici o forţă divină. Sunt îngropaţi, se duc încetişor pe urmele PNŢCD-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea, rezultatu' era de asteptat. Asa cum s-a spus mai sus, soarta PDL-ului era pecetluita, tocmai de asta majoritatea au dezertat si s-au dus pe unde au fost primiti. In cele din urma, astia ramasi, au venit cu o gaselnita prin care sa creeze confuzie, sa prosteasca electoratul. Poate asa obtin un procent mai mare. Nu le-a iesit pasenta, au fost votati doar de membrii de partid si de muta EBA. Ce mi se pare nu atit penibil, cit sfidare nerusinata, alianta nou formata, alianta celor care au jefuit tara ultimii opt ani, si-a spus Alianta Romania Dreapta. Hotii au creat alianta dreptatii. In fine, in cele din urma a avut soarta CDR-ului. As vrea insa sa vad acum ca sint si arestati, judecati si cei gasiti vinovati de jaf, trafic de influenta etc, sa infunde puscaria si sa li se confiste averile ilicit dobindite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au bazat pe teoria ca romanii vor sa voteze altceva nu tot pe astia care se schimba intre ei de 23 ani iar altceva-ul ala nu avea sanse de castig. drept urmare au dat aceasta sansa oamenilor sa voteze partidele alea mai mici ca altervativa. o idee buna dar a esuat. insa cred ca alternativa cea mai buna a fost PPDD.

| emilitalia a răspuns:

Cat de inteleapta a fost nici eu nu stiu dar stiu ca fost o ultima incercare de a reveni pe scena politica fara sa tina cont ca poporul nu ii mai vrea.Sunt tare curios insa sa vad cat mai dureaza pana se autodizolva (ca partid).De alianta asa cum bine stim cu totii nici nu mai poate fi vorba.Ramane de vazut cum vor evolua.

Întrebări similare