Iti poti da seama dupa o vorba moldoveneasca mai din nord;"Ai sa maninci bataia calului lui Nedelea care a mincat stuful de pe casa". Iti poti da seama si singur daca aceste constructii au ramas invelite ca acum 200 de ani in urma.
Cam atat de mare; http://alinaioanadida.blogspot.com/2012/01/despre-saracia-din-romania.html
Acum pot sa zic ca Romania este o tara destul de saraca din moment ce noi avem (decoamdata) doar pamantul de sub picioare caci restul am vandut ca sa isi faca diveri tipi vile.
Saracia si mizeria in care traiesc romanii a crescut dupa parerea mea in ultimii ani destul de mult
Normal nu este saracie, problema este ca Basescu si astia din Parlament, in loc sa faca ceva bun in Romania, el sta cu burta in sus si are tot ce vrea la nas, dar raspunsul intrabarii tale este 60% saracie si 40%bogatie, asta pentru noi cetatenii.
Bai asta, tu ai habar ca Basescu nu are nici o autoritate in stat?
Stiu, dar trebuia sa dau vina pe cineva...
Exista tari cu mult mai sarace decat Romania, multumiti-va cu ce aveti, cu acoperisul de sub cap, cu parinti, cu hrana, scoala si calculator.Altii nici asta nu au.
Aici ai perfecta dreptate. Dar cand vezi ce saracie e in Romania, parca nici chef de viata nu ai.
La noi principala sursa de saracie este ca nu au oamenii locuri de munca. Niciodata nu o sa ma pot simti bine atata timp cat stiu ca sunt multi oameni in Romania fara loc de munca.