Este o banca serioasa --- din 2001, sunt un client multumit al bancii, ramas fidel ei dupa un periplu pe la mai multe banci.
Este o banca serioasa --- din 2001, sunt un client multumit al bancii, ramas fidel ei dupa un periplu pe la mai multe banci(CEC, BCR, BRD, Carpatica).
Si ai si Internet Banking? Iar taxa lunara este de 1 leu, asa precum mi-a spus si mie doamna functionara respectiva?
Nu am --- dar, daca AI STIUT exact ce sa intrebi, functionarul bancii nu are motiv sa te minta! Pana te vei decide, studiaza contractul :http://www.bancatransilvania.ro/uploads/contract_BT24_oct2010.pdf
Multumesc pentru document. Asadar, tu cat platesti lunar pentru card?
Nu platesc niciun comision pentru administrarea contului de card ( contul caruia ii este atasat cardul cu care imi retrag banii de la bancomat). De asemeni, banca nu imi ia comision dupa fiecare retragere de numerar din bancomatele proprii. In schimb, isi ia comision daca interoghez soldul --- ca sa evit comisionul, la fiecare retragere, "cer" bancomatului chitanta si in felul acesta stiu, de fiecare data, cat mai am in cont.
Aaa,acum am inteles.multumesc frumos. dar daca iti da chitanta nu te costa? eu stiam ca, costa cativa banuti(sau lei?)daca doresti chitanta. in fine.am inteles ceea ce e esential.multumesc mult.
Cu placere!
anonim_4396 întreabă: