Dacă s-a ajuns ca un partid minoritar să conducă țara, e cam clar...
Oricum, ministrul educației l-au ales bine! Daniel David chiar e bun pentru acest post!
În rest, au rămas cam aceiași miniștrii...
Nu pot spune cât de mult va ține, dar personal cred că acest guvern este cam prost... Aceiași care au fost și până acum!
Și repet: mă îngrijorează că UDMR este în guvern! Chiar mă îngrijorează!
Va rezista atât timp cât vor face reforme în administrație *( Sincer ma îndoiesc) și NU vor creste TVA și alte taxe! *( iar ma îndoiesc)! Vom vedea la ce ii DUCE CAPUL de data asta!
Va rezista până la investirea noului președinte al României. Depinde mult de persoana care va fi la Cotroceni.
Cu dl. David cred că te înșeli. Nu contest meritele sale de manager al Universității din Cluj dar între UBB și restul învățământului românesc (în special cel preuniversitar) se află o prăpastie foarte adâncă.
De fapt, UDMR a mai fost in multe guverne, si nu s-a intamplat nimic.
Nu conteaza cine va fi presedinte. Presedintele, in Romania, nu poate demite guvernul.
Da. Dar poate "coagula" o altă majoritate - care să demită actualul guvern prin moțiune de cenzură sau poate determina actualul prim ministru să depună mandatul. Președintele este un jucător activ în cadrul regimului semiprezidențial al țării noastre. Se pot întâmpla multe și să nu uităm că acest guvern a fost investit la limită cu numai 7 voturi peste numărul minim de voturi necesare.
Avem exemplele guvenelor Radu Vasile și Sorin Grindeanu care au rămas fără miniștri și au trebuit să facă un pas în spate sau a guvenelor Boc și Orban care au fost demise prin moțiune de cenzură. În spatele căderii guvernului Radu Vasile a stat președinte Constantinescu, iar guvernul Grindeanu a fost dărâmat de Dragnea în combinație cu Iohannis.
Normal.
Dar poate face și desface coaliții.
Sa fim serioși. A fost la câteva voturi votat. E fragil că viratul tau la stânga
Atcose77 întreabă: