@tectonik, tu ce faci acum, examinezii utilizatorii ori vrei sa inveti asa circulatia rutiera? Daca nu este prima varianta si chiar te intereseaza, apuca-te si citeste OUG 195/2002 si HG 1391/2006 si o sa afli de acolo tot ce vrei in legatura cu circulatia rutiera. Lectura placuta!
FALS. Unde ai gasit tu ca la intalnirea INDICATOARELOR vama, taxa de trecere sau control politie esti obligat sa opresti? Iti dau exemplul granitei de vest, unde ai indicator cu vama la iesirea din tara, dar nu trebuie sa opresti decat la intrarea in Ungaria.
@tectonik - tu ne povestesti impresii. Daca vrei sa fii convingator, posteaza articolul din regulament in care se precizeaza ca ai obligatia de a opri la intalnirea indicatorului "vama". Ceea ce imi explici tu in privat este o interpretare dupa ureche a legii.
Later edit - ti-a mai scapat unul: drum infundat. La asta chiar trebuie sa opresti...
Nu, mai bine citesti tu mai intai cu atentie cursul de legislatie rutiera si, abia apoi, daca ai nelemuriri, sa ne innebunesti cu intrebari din astea?
Desi, daca il citesti, e imposibil sa nu intelegi despre ce-i vorba, ca e scris asa...clar...sa priceapa tot analfabetul. Mai ales ca, pentru a da examen de permis, sunt necesare si suficiente doar 8 clase.
Bună.
Dacă ai pune mâna și ai citi nu ai mai avea atâtea nelămuriri. Mergi și la pregătirea care se face în timpul școli de șoferi. Tind să cred că ești foarte comod.
Vrei permis, învață!
Pa, pa.
Indicatorul rutier STOP, Indicatorul radioactiv care nu iti permite pasul fara costumul de radiatii, si nu mai stiu aa mai e Stop fumat.
Prin oprire se înţelege încetinirea autovehiculului până la imobilizarea completă a roţilor. Singurele idicatoare care impun oprirea sunt stop-ul, ca indicator de prioritate, şi cel de la calea ferată.
Stop-ul,semnul "X" rosu si la vama...ca daca nu opresti la vama chiar ca te-ai ars