anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Câteodată am impresia ca in ţara asta mai sunt doar guvernanţi aştia care conduc Ca altfel nu mi pot da seama de ce toată lumea Tace si nimeni numai are curajul să şi spuna păsul in Stradă aşa cum se făcea prin anii 90" Si colac peste pupăză " miron cozma sa stabilit in Bucuresti!

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca cei mai multi traiesc bine, de fapt: nu rabda de foame, nu sunt inchisi pe nedrept, sunt liberi, nu traiesc cu teama si isi catiga traiul prin munca, fiecare dupa posibilitati

| VadTot a răspuns (pentru Brigaela):

Tine minte ce iti Spun in acest an daca nu se va intampla ceva...
mai urat decat s-a intamplat in 90 sa vi si sa mi spui cate vrei! in 2014! Romanul rabda rabda si tace si este cu foarte bun simt in el! Defel nu este un razvratit de acea daca stai sa te uiti in Istoria noastra n am fost un popor de... ci mai degraba unul foarte pasnic. dar si cand ne am razvratit... a pai n a iesit deloc ceva frumos! Ai sa vezi. tu. prea e liniste in tara. guvernantii nostri trebuie sa mai faca o mica greseala si ai sa vezi ce o sa iasa. va face o greseala care o evita de foarte mult timp dar impisi de cei din UE vor fii obligati sa o aplice si atunci va incepe sa iasa scăntei! prea ne au umilit si prea au fost iertati de foarte multe ori si prea multa liniste! prea a fost liniste in anii astia.crying((

| Brigaela a răspuns (pentru VadTot):

Stai absolut linistit, iti promit ca nu se va intampla absolut nimic. Va fi liniste in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În ţara asta sunt câteva categorii de oameni:

- Oamenii săraci: cei care o duc foarte greu, n-au un loc de muncă şi trăiesc cu grija zilei de mâine. Aceştia nu vor ieşi niciodată în stradă fiindcă şi-au pierdut toată speranţa cu mult timp în urmă.
- Oamenii de mijloc: şi ei destul de săraci, dar îmăcaţi cu gândul că am avut parte de o grămadă de regimuri şi, după mentalitatea lor, niciunul nu ne-a avantajat, ei se mulţumesc cu rahatul capitalist.
- Oamenii de sus: adică ăia avantajaţi de sistemul capitalist. Ăştia sunt cei pe care-i vezi lătrând mereu împotriva comuniştilor, legionarilor, naziştilor, etc. Pupă oricând în fund orice rahat liberal, deci niciodată nu vor ieşi în stradă.

În anii '90 toţi românii făceau parte dintr-o singură clasă, deci a fost uşor să iasă în stradă milioane. Unde mai pui şi existenţa Europei Libere care îndruma la revoluţie + gaşca lui Iliescu care a ajutat la realizarea revoluţiei din '89.

| Decrepit a răspuns:

De cate ori ti-ai spus pasul in strada? De cate ori n-ai fost nemultumit doar pe tastatura, ci si material? De cate ori ai constientizat ca nu guvernantii sunt vinovati niciodata de starea unei tari, ci fix populatia acesteia?

PS : Tu, parca esti un Ray al categoriei asteia.N-o spun ca pe o ofensa, e o simpla constatare.

| VadTot a răspuns (pentru Decrepit):

Vai tu eroul din Piata Revolutiei! Sau Universitatii?

| Decrepit a răspuns (pentru VadTot):

Eu te intrebam pe tine.E amuzant cand vezi atatia care comenteaza in online, ca tine, dar in 23 de ani, nu s-a vazut un conflict mai serios, o refulare generala de amploare.Ca tine sunt milioane prin tara.Si cand vine vorba,apoteotic, sa "puneti mana pe arme", tot acasa o sa stati, sorbind linistiti din orice ati sorbi, cu telecomanda in mana.Revolutia nu-i televizata, puiule.Si nici revolta.

Puiule eu cred ca tu in 90 stateai in spatele tv si cu pistolul de jucarie in mana si faceai pac pac asa ca pui sa spui lu cui vrei tu nu mie!

Nu Ma provoca sa ti vorbesc urat! in caz ca esti mai inaintat in varsta probabil ti a placut pe timpul lui nea nicu cand ai primit totul de a gata Pana si nevasta ti a fost adusa si pusa pe tava!

| Decrepit a răspuns (pentru VadTot):

Ia arunca un ochi la profil, sa vezi varsta mea reala.As putea, la fel, sa te intreb, ce faceai tu - sau preferi dumneavoastra, poate - la revolutia aia mimata.Eu nu doresc sa-ti vorbesc urat, ca n-am de ce, dar prea pari superficial si prea de multe ori am vazut abordarea pe care o ai si tu la romani.Sa se iasa, sa se iasa in strada! Doar ca voi folositi persoana si forma de singular/plural gresit.Si nu,nu mi-ar fi placut pe timpul cizmarului, pentru ca era ridicol si nu am apetente de pupat pe vreo cineva, oriunde, deci probabil, ma inchideau daca traiam atunci.

Pai prietene am vazut anul tau de nastere si dupa felul cum te exprimat am crezut ca ai 30 si ceva de ani.de aceea n am sa mai fac nici un comentariu si n am sa mai continui vreo discutie cu tine! Si nici n am sa ti demonstrez eu tie. cine stie ce. pentru ca nu si are rostul. Stii ce i cel mai trist in tara asta de fapt. Ca astia care ne au condus atatia ani pana in prezent au reusit ce nici comunisti dinainte nu reusise sa ne dezbine...si sa nu mai fim uniti. unul pentru celalalt. Nici nu ti poti imagina cat de unita erau oamenii inainte si cat de mult se ajutau unul pe celalalt din putinul pe care il aveau si atunci!

| Spitz10 a răspuns:

Din potriva, toata lumea spune ce gandeste, dar nu se face nimic cu adevarat.Pe vremea lui ceausescu daca strigai ceva urat de partid sau ceausescu sau guvernanti te luau de pe strada, te puneau la perete si iti dadeau gaurelelaughing

| VadTot a răspuns (pentru Spitz10):

Unde spune ce gandeste? pe la colturi in soapta? sau online?laughing)