E f greu dupa ce au furat tot ce mai puteti face? si au facu o plasa foarte deasa si va termina daca iestiti in strada. nu mai scapam de toti bosorogii care sau asezat ff adinc in fotolii acum toti sunt pusi pe agoniseala. iti urez bafta dar cred ca nu vei reusi. mult p[rea multi hoti. si clanuri tiganii au ajuns la putere. interlopii etc etc. oare crezi ca poti? succes
E ceva superficial. Nu poti pur si simplu sa vii si sa spui asta. Trebuie o anumita experienta, intelepciune, sprijin. Nu e asa de usor. In primul rand sunt sigur ca nu cunosti legea suficient de bine. Pastreaza insa aceasta gandire si daca in 5 - 10 ani ma chemi poate voi veni.
La adolescenti viziune de conducerea tarii zici? Da ia spune-mi tu stii care este diferenta dintre Republica Prezidentiala si Republica parlamentara.Si nu inteleg de ce amesteci "sangele nobil" cu aceste forme de guvernare de tip prezidential ca nu are nici o legatura, una-i una, alta-i alta.
Cu zece randuri nu se face primavara. daca vrei sa iasa cineva cu tine in strada va trebui sa-i explici de ce. tu nu ai dat decat un exemplu, dar nu ai zis si de ce e mai buna, in opinia ta, republica parlamentara decat cea semiprezidentiala. arata-mi un adolescent care stie diferenta intre astea doua (in afara de tine).
Vezi, asta e diferența între tineret și maturi, cei dintîi sunt prea visători, nu văd realitățile înconjurătoare.Trebuie și puțină experiență pe lîngă entuziasm, nu este totul așa de simplu să conduci o țară. Nu de conducători avem nevoie, ci de o justiție care să funcționeze normal fără intervenții din partea politicului. Cînd o să fie aceeași lege și pentru președintele țării, și pentru țața Floarea din ultimul sat din țară, atunci va merge bine țara. Pînă atunci, vorbe, vorbe, gargară, și nervi irosiți degeaba.
Toti simtim nevoia sa schimbam ceva in tara asta, ca doar suntem satui de hotia si batjocora la care suntem supusi cu totii, sa creezi o revolutie in ziua de azi, e mai greu, nu cred ca ar veni sa te omoare cum a fost in 89' ci acum te iau in ras, face misto de u, ca asa am ajuns cei care i-am ales rad de noi pe fata, nu le pasa de cetatenii acestei tari, ci de bunastarea proprie.In consecinta si eu sunt de parere ca e nevoie de un impuls ca sa schimbam in tara asta ceva, dar e nevoie de multa munca si fapte, nu vorbe
Eu eu! tot ce tine de revolutie imi place, nu conteaza ce revolutie dar revolutie sa fie
Si cu ce ar fi mai buna forma ta de guvernamant? mai ciorosbuliga? fata de celelalte de pana acum? va starpi ea lenea, si sugerea banilor de la buget de catre atatea lipitori prin, salarii si pensii nesimtite, sponsorizari si ajutoare de toate felurile, economice, sociale. etc? ii va pune pe toti la treaba fiindca fara munca, nu se poate? veti munci si voi 100impreuna cu noi? sau voi 100 veti conduce? ce sa inteleg? ca santeti mai destepti voi 100 decat toti 23 de milioane? cati santeti fete si cati baieti? intre cei 100? bag sama ca nu v-ati incep[ut viata sexuala de vreme ce vreti sa f... i un neam intreg? pai dragi adolescenti 100.stati la rand ca marfa este.am si eu doi acasa. dar sunt mai mari.baieti destepti si fara frica. poate se vor inscrie in partidul celor 100.
Vad ca marea majoritate nu sunteti de acord, va complaceti in situatia actuala si asta e, probabil uni dintre voi au rude acolo si de aia nu sunt de acord cu mine. Eu nu voi renunta nu am de gand sa ma las stropit de noroiul din glopile din Romaina car trebuiau astupate cu banii nostri. Ar trebui sa asclutati SCRISOARE CATRE LICEENI DE TUDOR CHIRILA.
Nu vom fi doar adolescenti, nu va fi o greva! Va fi o revolutie ca in '89 cand regimul de atunci a fost dat jos, doar ca s-au mai pastrat dintre ei, cei care ne distru astazi tara. Majoritatea oamenilor din parlament trebuie dati afara, sau de ce nu, omorati. Vom fi multi, si stiti de ce? Pentru ca toti somerii, armata, profesorii vor fi de partea noastra, iar un parlament plin de burtosi nu poate opri o asemenea multime.
anonim_4396 întreabă: