Pai si cei care la`u votat or sa spuna ca nu...eu nu l-am votat, desi nu l-am votat...tot el a ajuns sa duca steagul.
Eu nu l-am votat nici în 2000, nici 2004 și nici în 2009 știam de la început că este un gunoi.
Niciodata nu cred ca voi merge la vot... nu acum pentru ca toti care ajung sus FURA (manca-mi-ar...)
Cel mai enervant e ca majoritatea care l-au votat pe "Besina" acum sar in sus ca le taie salarii,pensii, etc, cel mai mult sar in sus batranii care l-au si votat.
Romania este o tara de oameni prosti saraci in proportie de 90% sau chiar mai mult.
Eu as iesi maine in strada chiar daca imi merge bine, nu am probleme cu banii, dar la cei 90% le e frica... de aceea fura astia pana nu mai pot
Ne meritam soarta
Si inca e doar inceput, adica inceput e din 89 de cand a furat iliescu
Cat timp oamenii vor mai pune botul la chestia cu impartirea de faina si de zahar, atata timp va mai fi si Basescu si Gasca la putere.
Pe mine ma dezgusta aceasta gandire de taran indobotocit. Atunci cand vine sa iti ofere lucruri materiale ca sa ii votezi ar trebui sa te simti jignit pentru ca te ia de prost, dar unii[80%] chiar sunt prosti si nu-si dau seama ca sunt luati peste picior. Cat timp vor mai exista rromii in tara,manelele si manelistii,boii care ii sustin,atata timp elevii vor pica bacul,pensionarii nu vor avea pensii, angajatii nu vor avea salarii normale, iar somerri nu vor avea locuri de munca.
Mda ca am eu chef sa-mi puna o eticheta pe buletin! sa fie peste presedinte ca tot una e la noi in Romania! ca se fac gramezi de partide!
ady_5933 întreabă:
Grunwaldmantuitorul întreabă: