| John22121994 a întrebat:

Caut să împrumut 3. 500lei prin procură notarială de la o persoană serioasă pentru 60 de zile.
Sunt dispus și la o dobândă bună din partea mea. De exemplu: La notar în acte scriem că eu am luat de la x 5.000 lei nu 3. 500lei pentru 60 de zile.
Vă rog nu deranjați în glumă. Rog seriozitate. Pentru contact email: John22121994@yahoo.com.

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Si daca scrii ca ai luat 5 mii cu cel ajuta pe cel care iti da banii? Cu nimic.Treb sa prezinti o garantie ceva, in cazu in care nu-i poti restitui banii sa-ti fie luata acea garantie, stiu si eu masina, sau ceva de valoare.Asa nu vad cine o sa iti dea ceva imprumut doara pe baza verbala ceara notariala.Tu daca nai bani ce pot sa iti fac eu de ex daca nu-mi mai dai banii? Sa te dau in judecata asa si daca nai bani cum recuperez banii de la tine? Unde pui ca mai platesc si avocat.Deci nu prea merge ce spui tu.laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimeni nu va imprumuta un necunoscut de pe internet niciodata, asta este țeapă ce vrei tu hoție, mergi la bancă si faci credit dar nici acolo nu vei primii bani daca nu ai cu ce garanta, salariu mare si casa asta ipotechezi la bancă casa, si daca numai ai din ce plătii ramîi pe drumuri banca i ti ia casa fara discutie. Si la ce i ti trebuie tie asa o sumă mare? Mergi la muncă imprumuturile nu sunt deloc o solutie mai ales la sume colosale ce vrei tu, imprumuturi de la prieteni de sume mici 50 100 lei 100 euro da mai merge si sa le achiti intr o luna sau 2 saptamini, dar tu vrei 3500 lei pentru 60 de zile? De unde dai inapoi? Ca cine te imprumută vrea dobîndă desci suma restituită de tine nu va mai fi 3500 poate fi 4000 lei ai de unde da tu in 60 de zile? Povesti eu nu cred ca ai. Mergi la banca aici nu gasesti pe nimeni sa ti de, cere familiei rudelor prietenilor sa vezi ei ce zic.

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa fim seriosi, de ce ti-as imprumuta niste bani, chiar si cu chitanta facuta la notar, daca nu te cunosc si nu-mi dai nici o garantie? Cum pot sa fiu sigura ca imi recuperez banii?
Hartia aia semnata chiar si la notar, nu ma asigura pe mine ca imi iau banii inapoi, cum nimeni nu poate garanta in numele tau.

Pentru asa ceva, sun: rudele, prietenii, bancile si camatarii!
Rudele si prietenii ar trebui sa stie bine cu cine au de' aface si daca esti serios, sa-ti intinda o mana de ajutor.
Bancile cer o garantie, iar camatarii, iti rup picioarele sau mainile, daca nu platesti.

| Gorgel a răspuns:

Vreau