Presupun ca, desi nu locuiesti in Romania, votezi. Asa ca, vino sa vezi rezultatul voturilor celor ca tine si ai sa vezi de ce a fost huiduita Udrea.
Ok. Ai ales sa pleci. Presupun ca n-ai plecat de bine ce-o duceai aici. Chiar sa fi uitat complet de ce-ai plecat? Daca e asa, de ce te mai intereseaza o tara care ai ales sa nu mai fie a ta?
Si acum, pe bune...doar n-oi fi in Congo, sau ceva, astfel incat sa nu ai acces la presa romaneasca online. Eu am prieteni in Canada si tot stiu toate dudele date de Basel, de Udrea si de pitic, pentru ca apar chiar si in ziarele lor. Suntem celebri, dom'le! O sa ajungem singura tara din lume pusa la "insectar" sub inscriptia "Asa nu!"
Iti dau un motiv (singurul pe care il stiu) : Unii romani nu au ce manca si ea da banii pe construirea telegondolelor...Asa ceva nu este posibil, decat in Romania.
Elena Udrea e ministru, deci nu face parte din Parlament, ci din Guvern. D-na Udrea face parte dintr-o oligarhie care isi vede de propriile interese si din acest motiv dauneaza tarii. Parerea mea.