Bună.
Pentru mine cea mai importantă este CARIERA. Dacă faci ceea ce îţi place şi te pricepi, atunci câştigi atât bani, cât şi respect din partea celorlalţi. Cariera aduce banii, nu banii aduc cariera. Cât despre SEX, acesta vine odată cu întemeierea unei familii dacă ai o carieră stabilă. Eu îmi doresc să mă realizez în primul rând pe plan profesional iar apoi pe plan familiar. O carieră reuşită înseamnă prestigiu şi aduce multe alte beneficii. De ce să-mi doresc doar BANI dacă prin carieră îi pot obţine? Satisfacţia este mult mai mare atunci când vezi că prin forţele proprii ai făcut ceva.
Pa-pa.
Cariera, nu ma intereseaza in mod exceptional banii si fufele. Ideea e sa performezi in ceea ce faci si sa ai respect din partea celorlalti.
Cariera Pentru ca ai implinirea ca ai ceva al tau ce nimeni nu iti poate lua. Din cariera poti face bani, iar avand bani poti face aproape orice altceva. In schimb daca ai doar bani, astia vin si se duc pe apa sambetei daca nu ii gestionezi cum trebuie, iar sexul e frumos, dar nu poti face doar asta toata viata si nici nu iti aduce prea multe impliniri, in afara de cele pur fizice
Daca faci cariera faci bani, atunci cand faci bani si ai cariera ai parte si de sex. ( Parerea mea )
anonim_4396 întreabă:
Mămăruţa10 întreabă: