anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati dori sa primiti mita de la candidati, in schimbul votului?

13 răspunsuri:
| Mefisto23 a răspuns:

Un viitor sigur pentru copiii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma enerveaza categoria ...acum trebuie sa adopt o mina serioasa si sa raspund cu simt civic? Daca as putea primi ca mita stergerea acestei grimase, semn al lehamitei care imi este!
Monica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu n-am votat niciodata asa ca este exclusa mita, in cazul in care as vota, il votez anul acesta mita ar fi ca la anul sa nu mai candideze.

| selef a răspuns:

100 km de autostrada pe care sa se poata circula.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multa "Pasiune, constiinta, tenacitate, etc." pentru ceea ce se angajeaza ca fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu iau mita.

| elisa_2627 a răspuns:

Nu votez, dar daca ar fi, as cere in loc de munca pe durata nedeterminata.

| deejayra a răspuns:

3000 de eurobig grin... oricum nu conteaza cine iese pentru ca toti fura

| Bishop a răspuns:

Pai sa vedem thinking un N97, un laptop Apple, un avion personal, un X6, un iaht, un M3 Cabrio, un apartament in L. A., un Mercedes Guardian, o casa pe plaja in Hawaii, si 10. 000 de euro, a si era sa uit, sa ma faca si actor/regizor la Hollywood. O nimica toata big grin

| ALY_2447 a răspuns:

Da o intrebare foarte draguta cred ca cel mai potrivit ar fi sa asigure ca nu vor mai fi persoane care fac foamea pe strazi batranilor sa le asigure un sfarsit fara griji ca nu le ajungr pensia de medicamente poate astea daca le-ar face eu personal as fi mai mult decat multumita si pe langa mine toata ROMANIA

| abaalexandra a răspuns:

O vila in bucurestilaughingo masina.(buna)...mancare asigurata pe tot restul vietii laughingdar de calitate haine... un abonament la pistcina.laughingsi intrare gratuita peste tot (in cluburii in spatiile de distractie ...etc...)mentionez astea doar pentru un singur vot daca vrea m-ai multe strb sa ramana lefter laughingadd eu_ale1

| cristim24 a răspuns:

Este ilegal a accepta mita. Dar as accepta-o doar ca sa comita ei o infractiune de dare de mita.

| EUSIATIT a răspuns:

Tot ce le trebuie copiilor mei[2] la numar. casa masina serviviu salariu decent,, e mult? eu nu cred si cred ca sunt in asentimentul meu

Întrebări similare