| Vizitiul a întrebat:

Ce conceptie aveti despre tara in care custam? Este o tara corupta sau devalizata?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

S-a furat mult, liderii sunt majoritatea corupti, educatia nu e departe de lumea a 3-a. Dar sunt si oameni normali, si nu chiar putini.

6 răspunsuri:
| ary a răspuns:

E si corupta si devalizata. Insa aici ne-am nascut. Daca lasi buruiana sa creasca ea cuprinde toata gradina. Asa-i si Romania, plina de buruieni.

| Andreeagen a răspuns:

E tara noastra asta e asa cum e facem parte din ea cu bune si cu rele
Ne incapatanam sa vedem partea urata a lucrurilor pacat ca niciodata nu vedem partea aia frumoasa.
Traim cu speranta ca ceva se va schimba in timp si dupa parerea mea suntem o tara corupta.

| SEAL a răspuns:

Toti ziceti ca trebuie sa facem ceva asta stiu da de facut ceva concret nu face nimeni tocmai de aceea e asa tara eu cred ca s ar schimba ceva dor daca populatia actuala ar disparea si ar veni alta care sa nu fi avut nicidata vreo legatura cu oamenii de aici

| cmm a răspuns:

In primul rand, este a noastra, chiar daca cred ca e devalizata. De ce lasam sa fie asa? Mioritici, spun unii. Nepasatori, mai degraba. Si ne va pare rau, la un moment dat.

| procust a răspuns:

Este o tara corupta pana in maduva oaselor! si este vina noastra ca nu facem odata ceva sa mai diminuam coruptia asta, ca nu va disparea niciodata complet! multi dau vina pe generatiile trecute, sunt de acord, de acolo a inceput totul dar noi continuam sa suportam situatia actuala deci suntem la fel de vinovati!

| Razvan_9009 a răspuns:

Cea mai mare parte este corupta. 98% din cei care au averi de peste 1 milion de $ au furat este trist cand vezi asa ceva