| joghu22 a întrebat:

Ce consecințe va avea Putin dupa oprirea războiului?

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-avem de unde sti exact, poate fi ceva de genul sau la bal sau la spital sau ceva intre acestea doua.

| mgtow a răspuns:

Rusia poate sa lase cenusa in toata europa daca doreste, pedegeaba vin americanii si 450 militari britanici + incepatorii din legiunea franceza pentru ca sant putini la numar. Aproape m-a luat rasul cand am auzit 8000 de americani la granitele poloniei si romaniei, acum inca 1000 vin, 450 din GB vs 200.000 militari rusi impreuna cu aia din belarus e un sfert din artileria ruseasca, au rezerve suficiente daca vor sa bage mai multi in dotare. Pana nu vedem cum ataca alta tara nu avem de unde sa stim ce planuri are. Rusia are tehnologie militara la fel de buna ca aia americana, mult mai faina din punct de vedere fizic. Arata destul de misto dotarile facute de rusi. Cat despre sanctiuni - il doare in dos pe Vladimir, UE depinde de gazul lui si poate sa il urce la pret daca il streseaza mult

| mgtow a răspuns:

Mate, ai dat in paranoie?

| darrio2007 a răspuns:

Nu avem de unde sti. Si daca si cand se va opri razboiul. Este o tara puternica. Doar ai lui il pot opri.

| doctorandus a răspuns:

China rezistă marxismului? Ha, ha, ha! Chinezii care-l înjură pe Marx ajung la închisoare.

| doctorandus a răspuns:

Rusia se poate pricopsi cu un nou Afganistan.

Serios, armata israeliană nu luptă în Gaza pentru că e imposibil de învins un adversar bazat pe gherilă urbană.

| doctorandus a răspuns:

Trupele Spetsnaz sunt bine antrenate si bine motivate de lupta, dar moralul soldatilor rusi de rand lasa foarte mult de dorit, ei practic nu vor sa lupte contra fratilor lor ucrainieni. In timp ce soldatii ucrainieni sunt foarte bine motivati, iar civilii ucrainieni care doresc sa lupte primesc arme. Deci cati soldati poate trimite Putin? Jumatate de milion? Combatantii ucrainieni sunt mult mai multi.

Iar daca foloseste bomba atomica si-a aprins paie-n cap fata de populatia Rusiei. Daca o foloseste va fi linsat.

| Brizbriz a răspuns:

Are chiar acum, vor sa il taie de la swift, care e groasa RAU pentru Rusia

| 1997onur a răspuns:

Nenorocitul ala merita impuscat la cat rau a facut face si inca face la oamenii aia nevinovati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinand cont ca au reusit sa-i inchida conturile lui Putin, probabil il vor inchide ...ma gandesc eu ca daca au putut actiona asupra conturilor pot mai mult

| AlinMrs a răspuns:

Cine a mentionat ca va opri razboiul? laughing Au fost luate deja in calcul si implementate sanctiuni de catre membrii UE/NATO, vorbea chiar si Boris Johnson daca nu ma insel ieri la o conferinta de presa legat de sanctiuni si altele...sincer mi se pare pistol cu apa

| joghu22 explică (pentru AlinMrs):

Nu e chiar pistol cu apa. O sa piardă multe legături cu oameni importanți.

| PRaPRa a răspuns:

Niciuna.
Eu cred ca voi nu intelegeti cate resurse naturale vitale detine Rusia.